Καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση αγοριών από μια νηπιαγωγό

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Υπάρχουν δύο παιδιά τα οποία φέρεται να έχει παρενοχλήσει και να τα έχει φωτογραφήσει γυμνά
Πραγματικά δεν πάει ο νους του ανθρώπου απ’ όσα βγήκαν στο προσκήνιο για μία νηπιαγωγό στην Καβάλας, όπους υπάρχει καταγγελία που σοκάρει ότι παρενόχλησε αγοράκι ηλικίας τεσσάρων ετών. Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες της εκπομπής Live News του Mega υπάρχει και δεύτερη καταγγελία για παρενόχληση άλλου αγοριού, μεγαλύτερης ηλικίας.
Η δικηγόρος Ελπίδα Κεβρεκάκη, η οποία εκπροσωπεί την οικογένεια του θύματος, απευθύνει έκκληση τους γονείς προκειμένου να τους ευαισθητοποιήσει, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να έχουν κακοποιηθεί και άλλα παιδιά.
«Αυτά που έχουμε καταγγείλει εμείς είναι κάποιες συγκεκριμένες γενετήσιες πράξεις, όπως λέγονται κατά τον ποινικό κώδικα. Διάφορες, δηλαδή, παρακετροπές της δασκάλας πάνω στο παιδί με διάφορες χειρονομίες και διάφορους τρόπους και φωτογραφίες. Ωστόσο επειδή ακόμα δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος της από τον αρμόδιο εισαγγελέα, δεν είμαστε βέβαιοι ακόμα για την πορεία της. Ωστόσο η καταγγελία υπάρχει και οι γονείς είναι πεπεισμένο», δήλωσε.
«Βγήκε και μία δεύτερη δικογραφία εις βάρος της ίδιας δασκάλας, οποία ενήργησε σε βάρος άλλου παιδιού και θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε και τους υπόλοιπους γονείς μήπως υπάρχει ενδεχομένως και τρίτο».
Παράλληλα, στην εκπομπή αναφέρθηκε ότι η νηπιαγωγός φέρεται να έχει φωτογραφήσει και γυμνά τα αγοράκια.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Άγριο ξύλο σε αγώνα μπάσκετ του τοπικού πρωταθλήματος στην Εύβοια

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News