Καταθέτει ξανά σήμερα η 24χρονη Γεωργία και άλλα τρία πρόσωπα-«κλειδιά» στην υπόθεση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης θα αναβιώσουν οι εφιαλτικές στιγμές που βίωσε η 24χρονη Γεωργία την παραμονή Πρωτοχρονιάς σε σουίτα ξενοδοχείου, καθώς η κοπέλα αναμένεται να καταθέσει ξανά για την υπόθεση του βιασμού της, συνοδευόμενη, αυτή τη φορά, από ψυχολόγο.
Σήμερα θα καταθέσουν μαζί της, η 17χρονη φίλη της που τη συνόδευσε στο πάρτι, ο εργοδότης της Γεωργίας αλλά και ένα πρόσωπο που κλήθηκε από τις αρχές και αυτό είναι ένας φίλος του εργοδότη με τον οποίο πήγαν μαζί στο ξενοδοχείο όταν τους τηλεφώνησε η Γεωργία, το πρωί ανήμερα πρωτοχρονιάς.
Η 17χρονη φίλη της ξεκίνησε μαζί με την Γεωργία το βράδυ της παραμονής για το ξενοδοχείο αλλά η ανήλικη έφυγε τελικά μετά από λίγο με μια άλλη κοπέλα που συνάντησαν στην προεδρική σουίτα.
Ο εργοδότης της 24χρονης που θα καταθέσει και αυτός σήμερα, ήταν ο άνθρωπος στο οποίο τηλεφώνησε η 24χρονη όταν ξύπνησε στην σουίτα και στον οποίο είπε ότι νιώθει πως «κάτι κακό έχει συμβεί». Στο ξενοδοχείο πήγε με ένα φίλο του για να βρουν την Γεωργία και αυτός ο φίλος του θα είναι ο τέταρτος που θα καταθέσει.
Όπως αναφέρει ο εργοδότης και ο φίλος του όταν πήγαν στο ξενοδοχείο και βρήκαν την 24χρονη ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και εμφανισιακά φαινόταν εξουθενωμένη. Αυτοί οι δυο μάλιστα βοήθησαν την Γεωργία να εντοπίσει που είχε παρκάρει το αυτοκίνητό της καθώς εκείνη δεν το θυμόταν. Ο εργοδότης αναμένεται να καταθέσει και για όσα προηγήθηκαν πριν η κοπέλα πάει στο πάρτι. Η 24χρονη έκανε πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο σπίτι του και στη συνέχεια πήγε στο ξενοδοχείο στο πάρτι.
Διώξεις για κακούργημα αν βρεθεί DNA και δεύτερου άντρα
Σημειώνεται, ότι σε περίπτωση που τα εγκληματολογικά εργαστήρια εντοπίσουν γενετικό υλικό (DNA) από περισσότερα του ενός άτομα στα ρούχα της κοπέλας, καταρρίπτεται αμέσως ο βασικός ισχυρισμός των υπόπτων, ότι δηλαδή με την κοπέλα είχε ερωτική επαφή μόνο ο ένας από αυτούς και μάλιστα η συνεύρεση ήταν συναινετική.
Σε αυτή την περίπτωση, η έρευνα θα στραφεί προς την κατεύθυνση του ομαδικού βιασμού, ο οποίος κακούργημα που τιμωρείται ακόμη και με ισόβια.

Δείτε ακόμα:  Νέες αποκαλύψεις για τον δολοφόνο της Καρολάιν

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Newsroom | Pireas News