«Καθαρές» οι τοξικολογικές εξετάσεις του 22χρονου που σκοτώθηκε από τον έλικα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο νεαρός δεν είχε καταναλώσει την παραμικρή ποσότητα αλκοόλ ή άλλων ουσιών
Παραμένει ανοικτή η έρευνα για το δυστύχημα στα Σπάτα, που συγκλόνισε όλη τη χώρα,  και θύμα του ήταν ο 22χρονος Τζακ Φέντον, τον οποίο διαμέλισε ο έλικας του ελικοπτέρου. Σημαντικό είναι το νέο στοιχείο ότι ο νεαρός ήταν καθαρός στις τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν.
Οι έρευνες επικεντρώνονται στις καταθέσεις των 9 αυτοπτών μαρτύρων, καθώς και στα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της σορού του 22χρονου Βρετανού, τα οποία αναμένεται να ρίξουν φως στα αίτια του τραγικού δυστυχήματος.
Όπως έχει γίνει γνωστό, οι αυτόπτες μάρτυρες παραμένουν άφαντοι, παρά τις εκκλήσεις για να δώσουν καταθέσεις, έχουν ωστόσο δοθεί στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του 22χρονου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου, που της μετέδωσε το Live News οι εξετάσεις δείχνουν ότι ο νεαρός δεν είχε καταναλώσει την παραμικρή ποσότητα αλκοόλ ή άλλων ουσιών, γεγονός που οδηγεί σε άλλο μονοπάτι τις έρευνες που μέρος τους έλεγαν ότι ο θάνατος του νεαρού μπορεί να προερχόταν από ζάλη λόγω κατανάλωσης ουσιών.

Δείτε ακόμα:  Αποσύρθηκαν 34,5 τόνοι κοτόπουλων που προωθήθηκαν στην αγορά ως δήθεν βιολογικά

Newsroom | Pireas News