Κάτω από τη βάση οι "Άριστοι": Απογοητευτική η αξιολόγηση υπουργών και υπουργείων

Κάτω από τη βάση οι “Άριστοι”: Απογοητευτική η αξιολόγηση υπουργών και υπουργείων

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απογοητευτική η αξιολόγηση υπουργών και υπουργείων: Να μην ξανάρθει το 2020. Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτονται κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης, που δεν κατάφεραν όχι να ανταποκριθούν στις προεκλογικές δεσμεύσεις, αλλά ούτε καν να περάσουν τη βάση αναφορικά με το έργο που προσέφεραν. Ενδεικτικά:

Οικονομικών
Τρέχουν και δεν φτάνουν στο υπουργείο Οικονομικών με το θέμα των συνταξιούχων που έχασαν το ΕΚΑΣ και, ως αντιστάθμισμα, δεν πλήρωναν συμμετοχή στα φάρμακά τους. Μετά το φιάσκο που ακολούθησε, δόθηκε εντολή να βρεθεί πάση θυσία το κονδύλι με τα 25.000.000 ευρώ που απαιτούνται για το 2021. Αλήθεια, ο κ. Σταϊκούρας δεν διαφήμιζε τα 38 δισ. ευρώ των ταμειακών διαθεσίμων;

Βαθμός 2

Εργασίας
Δυσάρεστη έκπληξη για τους κληρονόμους δικαιούχων αναδρομικών από τον κ. Βρούτση. Ανέβαλε για άλλη μια φορά την καταβολή των ποσών για τις 15-20 Ιανουαρίου 2021. Αφού δεν μπορεί να τα φέρει σε πέρας, γιατί επιμένει να δεσμεύεται δημόσια σε ημερομηνίες που συνέχεια παρέρχονται;

Βαθμός 1

Ανάπτυξης
Δεν ξέρουμε πόσες ημέρες ακόμα θα είναι (αν)αρμόδιος για τις επενδύσεις, αλλά επενδύσεις δεν είδαμε επί θητείας του κ. Γεωργιάδη! Μόνο κάτι γραφικούς και κάτι τρίτης διαλογής στελέχη ξένων εταιριών έβαλε να φωτογραφηθούν μαζί του!

Βαθμός: 1

Περιβάλλοντος
Σύντομα θα αρχίσει να βγαίνει στην επιφάνεια η αντίδραση των τοπικών κοινωνιών σε δυτική Μακεδονία και Μεγαλόπολη. Ο Κωστής Χατζηδάκης τούς έχει υποσχεθεί επενδύσεις δισεκατομμυρίων, αλλά προς το παρόν βλέπουν μόνο ανακοινώσεις.

Βαθμός: 2

Υποδομών και Μεταφορών
Προσεύχεται να μην μπλέξουν και άλλοι διαγωνισμοί δημοσίων έργων στα δικαστήρια και στην (κλειστή λόγω πανδημίας) Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Γιατί τότε το 2021 δεν θα είναι «η χρονιά των μεγάλων έργων», όπως μας υπόσχεται, χωρίς να φταίει. Ποιο μέτωπο να πρωτοκλείσει ο άνθρωπος…

Δείτε ακόμα:  Μετακομίζει από το πάνελ της Αννίτας Πάνια στο πλευρό του Χάρη Θεοχάρη! Η ανάρτηση στη Διαύγεια
Κάτω από τη βάση οι "Άριστοι": Απογοητευτική η αξιολόγηση υπουργών και υπουργείων
Κάτω από τη βάση οι “Άριστοι”: Απογοητευτική η αξιολόγηση υπουργών και υπουργείων

Βαθμός: 7

Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Στις 24 Δεκεμβρίου, ο κ. Πιερρακάκης εξηγούσε την προτεραιοποίηση των εμβολιασμών: «Το σχέδιο ξεκινά με τους υγειονομικούς υπαλλήλους και όσους φιλοξενούνται σε γηροκομεία και ανάλογες δομές». Στις 28 Δεκεμβρίου πήγε αχάραγα στον “Ευαγγελισμό” να εμβολιαστεί και να βγει και selfie. Ως τι; Ως ηλικιωμένος ή ως γιατρός; Από τους νεαρότερους υπουργούς είναι – μόλις 37 ετών. Ημαρτον!

Βαθμός: 3

Τουρισμού
Ούτε να το θυμάται δεν θέλει ο ελληνικός τουρισμός το 2020. Το δυστύχημα είναι ότι, σ’ αυτή την πρωτόγνωρη λόγω της πανδημίας συγκυρία, βρέθηκε στο τιμόνι της ατμομηχανής της ελληνικής οικονομίας ο Χάρης Θεοχάρης. Και το τρένο εκτροχιάστηκε…

Βαθμός 1

Αγροτικής Ανάπτυξης
Με πολλά παράπονα από την πολιτική ηγεσία αποχαιρετά ο αγροτικός κόσμος το 2020. Πέρα από κάποιες σποραδικές αξιόλογες κινήσεις, συνολικά ο Μάκης Βορίδης δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της θέσης του.

Βαθμός 2

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Η Ελένη Ρίτσου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Έχει σπουδάσει Graphic design και δημόσιες σχέσεις . Είναι λάτρης των social media και αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα.