Κερατσίνι: Δάσκαλος έκανε μια υπέροχη έκπληξη στους μαθητές του

Κερατσίνι: Δάσκαλος έκανε μια υπέροχη έκπληξη στους μαθητές του

NEWS Β ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κερατσίνι: Οι μαθητές των δημοτικών και νηπιαγωγείων από την προηγούμενη εβδομάδα έχουν επιστρέψει μετά από δύο μήνες, στις σχολικές αίθουσες. Κι ένας δάσκαλος σχολείου στο Κερατσίνι, θέλησε να υποδεχτεί τους μικρούς του μαθητές με μια έκπληξη, ώστε να κάνει πιο ευχάριστη και γιορτινή την επιστροφή τους.

Ο λόγος για τον δάσκαλο Μάριο Μάζαρη, ο οποίος σύμφωνα με το στόλισε την τάξη με χριστουγεννιάτικα φωτάκια, δίνοντας μια γιορτινή νότα.

Η κίνηση του δασκάλου συγκίνησε όχι μόνο τους μαθητές του, αλλά και τους χρήστες του διαδικτύου, καθώς η ανάρτησή του στο Facebook τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει viral.

Ο δάσκαλος δημοσίευσε τη φωτογραφία της στολισμένης τάξης του στο Facebook γράφοντας: «Ποια μέρα μπορεί να πάει άσχημα, όταν ξεκινά έτσι;

Κάθε πρωί, φτάνω σχολείο πριν βγει καλά καλά ο ήλιος, βάζω τα φωτάκια στις πρίζες και περιμένω τα παιδιά. Μπαίνουν χαρούμενα, άλλα τρέχοντας, άλλα με αστεία, μια μαμά έψησε κουραμπιέδες και μας έστειλε, αφού η πρώτη εβδομάδα είχε άρωμα και φως Χριστουγέννων για μας.

Ήταν η πρώτη μας εβδομάδα· η προσαρμογή ήταν εύκολη, τα παιδιά ενθουσιασμένα και η ανάγκη όλων να είμαστε μαζί. Από την άλλη, τι άλλο να περιμένει κανείς από τα παιδιά; Απίστευτη αγάπη.

Σε λόγια, αγκαλιές, πράξεις, δεν έχω λόγια να εκφράσω το πόσο γεμάτος νιώθω.

Όταν φεύγουν τα παιδιά, κάθομαι λίγο και χαζεύω τα φωτάκια. Το σχολείο θα είναι πάντα η πιο ζεστή απάντηση στο κρύο».

Ποια μέρα μπορεί να πάει άσχημα , όταν ξεκινά έτσι ; Κάθε πρωί, φτάνω σχολείο πριν βγει καλά καλά ο ήλιος, βάζω τα…

Δημοσιεύτηκε από Μάριος Μάζαρης στις Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021

baby.gr

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Πειραιάς: Μια ξεχωριστή «συνεδρίαση» στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου

Το κουτούκι του παίδαρου

Ο Σταύρος Λιλόγλου είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στα αντικείμενα της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Εκπαίδευσης Προϊσταμένων τμημάτων, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και της Διοίκησης Εκπαιδευτικών Μονάδων. Είναι blogger και έχει ασχοληθεί με επιμέλειες κειμένων και εκδόσεων.