ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

"Κεραυνοί" από τον δικηγόρο της οικογένειας του Σήφη Βαλυράκη!

“Κεραυνοί” από τον δικηγόρο της οικογένειας του Σήφη Βαλυράκη!

BREAKING NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Είχαμε μιλήσει εξαρχής για ‘κουκούλωμα’» – «Έρχονται στοιχεία που δεν θα αφήνουν καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία»

Λίγες ημέρες μετά την προφυλάκιση των δύο ψαράδων που κατηγορούνται για τη για την δολοφονία του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ Σήφη Βαλυράκη, τον Ιανουάριο του 2021, σε θαλάσσια περιοχή της Ερέτριας, ο δικηγόρος της οικογένειας, Μανώλης Φωτάκης έκανε λόγο…. για «μεγάλη ανατροπή» και προανήγγειλε στοιχεία που θα επιβεβαιώσουν πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ο θάνατος του 78χρονου προήλθε από ανθρωποκτονία.

«Αποδεικνύεται ότι ο Σήφης Βαλυράκης υπέστη βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και ο θάνατός του προήλθε πριν πέσει στο νερό από χτυπήματα σε διαφορετικά όργανα, κάτι που προκύπτει από τις ιατροδικαστικές εκθέσεις», επεσήμανε στην ΕΡΤ.

Και πρόσθεσε: «Είναι οι ιατροδικαστικές εκθέσεις τόσο των δικαστικών λειτουργών όσο και της τεχνικής συμβούλου, από κοινού με δύο μαρτυρίες που μιλούν για συγκεκριμένα πρόσωπα. Ο ένας μάρτυρας επιβεβαιώνει διαπληκτισμό και ταυτίζεται πλήρως με τον δεύτερο ο οποίος πλέον προχωρά και σε αναγνώριση προσώπων».

Ο κ. Φωτάκης τόνισε ότι αναμένονται κι άλλα στοιχεία που θα επιβεβαιώσουν ότι μιλάμε ξεκάθαρα για δολοφονία: «Υπάρχουν αυτοκίνητα στο χώρο εκεί και άλλα στοιχεία τα οποία πρόκειται να κατατεθούν τις επόμενες ημέρες, που δεν θα αφήνουν καμία πλέον αμφιβολία, περί του γεγονότος που λέω, ότι δηλαδή πρόκειται για ανθρωποκτονία».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Δολοφονία στο Blue Horizon. Πλήρωμα του πλοίου σπρώχνουν αργοπορημένο επιβάτη με αποτέλεσμα τον θάνατό του

λεωνιδας μανωλακος

Newsroom | Pireas News