Κινδύνεψαν να καούν ζωντανοί τρεις δήμαρχοι όταν λαμπάδιασε το όχημα που τους μετέφερε

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι τοπικοί άρχοντες δήμων της Φθιώτιδας επέστρεφαν από την κηδεία του πατέρα του Μητροπολίτη του Νομού τους
Τα χειρότερα γλύτωσαν τρεις δήμαρχοι της Φθιώτιδας, καθώς το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν λαμπάδιασε λίγο μετά τους Σοφάδες Καρδίτσας το απόγευμα της Παρασκευής.
Ο δήμαρχος Δομοκού, Μπάμπης Λιόλιος, μαζί με τη δήμαρχο Στυλίδας, Βιργινία Στεργίου και τη δήμαρχο Αμφίκλειας-Ελάτειας, Αθανασία Στιβακτή, επέστρεφαν από την κηδεία του πατέρα του Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμεών στην Καστοριά, όταν λίγο μετά τους Σοαφάδες το αμάξι που οδηγούσε ο πρώτος, άρχισε να βγάζει καπνούς. «Άκουσα ένα μπαμ και αμέσως το αμάξι άρχισε να βγάζει καπνούς» είπε στο lamiareport.gr ο δήμαρχος Δομοκού, ο οποίος σταμάτησε το όχημα στην άκρη και αποβιβάστηκε μαζί με τις συναδέλφους Δημάρχους.
Ο ίδιος προσπάθησε με πυροσβεστήρα και τη βοήθεια και διερχόμενων οδηγών να σβήσουν τις φλόγες, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Το αμάξι μέσα σε ελάχιστα λεπτά τυλίχτηκε στις φλόγες και καταστράφηκε ολοσχερώς, χωρίς ευτυχώς να κινδυνέψουν οι επιβάτες του, ούτε κάποιος άλλος διερχόμενος. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν πυροσβέστες από την Καρδίτσα, ωστόσο για το όχημα ήταν αργά.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Η πρώτη φωτογραφία της Ιωάννας Παλιοσπύρου χωρίς μάσκα

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News