Κλείνουν το 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο επειδή πέφτουν σοβάδες

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το σχολικό οίκημα δεν θα λειτουργήσει για δύο εβδομάδες
Προβλήματα που εντοπίστηκαν έγκαιρα σε σχολική μονάδα του δήμου Βύρωνα, οδήγησαν τη δημοτική Αρχή στην απόφαση να κλείσει το σχολείο για δύο εβδομάδες, προκειμένου να γίνουν άμεσα οι εργασίες που απαιτούνται, ώστε να επαναλειτουργήσει στη συνέχεια με ασφάλεια για μαθητές και εκπαιδευτικούς.
Πρόκειται για το 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο, στο οποίο ο έλεγχος που διενήργησε η Τεχνική Υπηρεσία έδειξε ότι σε ορισμένα σημεία στις μετόπες η εμφανής εξωτερικά αποσάρθρωση είναι τελικά εκτεταμένη κι έτσι απαιτείται αποξήλωση και αντικατάσταση των σαθρών σοβάδων.
Οι εργασίες κρίθηκαν κατεπείγουσες, όμως επειδή δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν και ταυτόχρονα να λειτουργεί το σχολείο, έτσι για λόγους ασφαλείας αποφασίστηκε από τη δημοτική Αρχή η διακοπή του για δύο εβδομάδες και το διάστημα αυτό τα μαθήματα θα γίνουν με τηλεκπαίδευση.
«Ζητούμε την κατανόηση των μαθητών, των γονέων και κηδεμόνων και των εκπαιδευτικών για την αναστάτωση που προκαλεί αυτή η αναγκαστική διακοπή λειτουργίας του σχολείου, όμως ως δημοτική Αρχή θεωρούμε ότι σε ζητήματα ασφάλειας δεν χωρούν ημίμετρα αλλά σίγουρες λύσεις, όση ταλαιπωρία κι αν συνεπάγονται προσωρινά», τόνισε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Απατεώνες άδειασαν τους τραπεζικούς λογαριασμούς έξι ξενοδόχων του νησιού

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News