Κλειστά σχολεία λόγω της κακοκαιρίας στην Δυτική Μακεδονία

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απαγόρευση κυκλοφορίας στα φορτηγά στην Εγνατία οδό στα Γρεβενά
Οι έντονες χιονοπτώσεις που σημειώνονται από το μεσημέρι της Τρίτης σε αρκετές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας επηρεάζουν την ομαλή λειτουργία των σχολείων, αλλά και την κίνηση των οχημάτων στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο.
Έτσι με απόφαση του δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη, αύριο Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα είναι κλειστά, ενώ οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά για τη διευκόλυνση των εργαζόμενων γονέων.
Επίσης στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και στους δήμους Καστοριάς, Άργους Ορεστικού και Νεστορίου τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά.
Στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και στους δήμους Πρεσπών, Φλώρινας και Αμυνταίου τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν.
Στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης και στους δήμους Κοζάνης και Εορδαίας η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 9:15 το πρωί, ενώ κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στο δήμο Βοίου.
Σε ότι αφορά την κίνηση των οχημάτων στον άξονα της Εγνατίας οδού, η Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών πριν από λίγο απαγόρευσε την κυκλοφορία των φορτηγών πάνω από 3,5 τόνους, από τον κόμβο του Βενέτικου έως τον κόμβο της Παναγιάς Γρεβενών.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Ανοίγει η πλατφόρμα για εγγραφές και στα φαρμακεία

Newsroom | Pireas News