Κλειστό το κέντρο της Αθήνας για τις συγκεντρώσεις της Εργατικής Πρωτομαγιάς

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε εκτροπή της κυκλοφορίας έχει προχωρήσεις η ΕΛ.ΑΣ. – Δείτε ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί
Κλειστό είναι το κέντρο της Αθήνας εξαιτίας των συγκεντρώσεων που πραγματοποιούν σωματεία και φορείς για την Εργατική Πρωτομαγιά, με την ΕΛ.ΑΣ. να εκτρέπει την κυκλοφορία των οχημάτων, που κινούνται προς αυτό.
Συγκεκριμένα, πραγματοποιείται προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας από τις 08.00 και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων από τις 06.00, μέχρι το τέλος των εκδηλώσεων στις παρακάτω λεωφόρους και οδούς:
– Σταδίου, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής.- Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής.- Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής.- Αθ. Διάκου, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής.- Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής.- Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αθ. Διάκου και της Λ. Βασ. Όλγας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.- Πατησίων (28ης Οκτωβρίου), στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Αλεξάνδρας και της οδού Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής, έως την πρώτη παράλληλη οδό.- Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σέκερη έως την Λ. Βασ. Αμαλίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς την Πλ. Συντάγματος καθώς και στις καθέτους αυτής, έως την πρώτη παράλληλη οδό.
Η ΕΛ.ΑΣ. απευθύνει έκκληση στους οδηγούς, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Δείτε ακόμα:  Μαίνεται για 7η ημέρα – Στη μάχη τα εναέρια μέσα

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Newsroom | Pireas News