«Κόλαφος» το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον 30χρονο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Κόλαφος» για τον 20χρονο κατηγορούμενο για την δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στην Φολέγανδρο είναι το πόρισμα στου ιατροδικαστή, Ηλία Μπογιόκα, ο οποίος από τις κακώσεις στο σώμα της άτυχης κοπέλας, διαπιστώνει ότι υπέστη βάναυση κακοποίηση, πριν καταλήξει στη θάλασσα.
Σύμφωνα με το συμπέρασμα του ιατροδικαστή από την νεκροψία-νεκροτομή, οι κακώσεις που έφερε η 26χρονη, κυρίως της κεφαλής, της προκάλεσαν αναισθησία και έντονο άλγος, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της και να είναι αδύναμη να σωθεί, με αποτέλεσμα να πνιγεί. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, την οποία επικαλείται η ΕΡΤ και η οποία αναμένεται να συνταχθεί πλήρως με την ολοκλήρωση των εργαστηριακών εξετάσεων, τα αίτια θανάτου της νεαρής φαρμακοποιού είναι «πνιγμός εντός θαλασσίου ύδατος, επί εδάφους πολλαπλών κακώσεων κεφαλής- θώρακος- άνω και κάτω άκρων», γεγονός που δείχνει τον βάναυσο τρόπο με τον οποίο ξυλοκοπήθηκε.
Συγκεκριμένα οι κυριότερες κακώσεις όπως αυτές διαπιστώθηκαν κατά την διάρκεια της νεκροψίας- νεκροτομής είναι:
Εκδορές άνω άκρων και κορμού κυρίως, με ελάχιστες στην οπίσθια πλευρά του δεξιού γλουτού (αν ζωή γενόμενες). Οι κακώσεις αυτές δηλώνουν σύρσιμο και προστριβή στα βράχια.
Στην κεφαλή ευρέθησαν οι κάτωθι κακώσεις
Εκχύμωση δεξιού οφθαλμικού πεδίου (θλαστικό τραύμα από θλων όργανο γενόμενη)
Εκχύμωση και θλαστικό τραύμα στα μαλακά μόρια βρεγματικής περιοχής δεξιά, δια θλώντος όργανου προκληθείσα
Θλαστικό τραύμα και τομή 4-5 εκατοστά περίπου, στη δεξιά βρεγματο-ινιακή χώρα των μαλακών μορίων τριχωτού κεφαλής, δια τέμνοντος και θλώντος όργανου προκληθέν.
Διάνοιξη των μετωπιαίων και βρεγματικών ραφών των οστών του κρανίου με αιμορραγική διήθηση των χειλέων αυτών, που σημαίνει ότι έγινε εν ζωή , όπως και οι υπόλοιπες κακώσεις κεφαλής.
Κατά τις διατομές ευρέθη άφθονη ποσότητα θαλασσινού ύδατος στη τραχεία, τους βρόγχους και στο πνεύμονα καθώς και αφρώδες υγρό στο λάρυγγα και στα ρινικά. Η ανωτέρω εύρεση του θαλασσινού ύδατος μέχρι και των κάτω λοβών πνεύμονος, σημαίνει ότι το θύμα εσύρθηκε εν ζωή στη θάλασσα και μετά την εισρόφηση του θαλάσσιου ύδατος, πνίγηκε.
Έφερε αιμορραγική διήθηση μαλακών μορίων δεξιού μαστού, από θλων όργανο προκληθείσα.
Σε καραντίνα στις φυλακές Κορυδαλλού ο 30χρονος
Στο μεταξύ, ο 30χρονος κατηγορούμενος για την δολοφονία της 26χρονης φαρμακοποιού οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου τις επόμενες ημέρες θα παραμείνει σε καραντίνα. Κατά την διάρκεια της καραντίνας θα εξεταστεί από γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων και ψυχιάτρους, καθώς έχει διαταχθεί από τις δικαστικές αρχές η διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.
Από το πόρισμα των τελευταίων αν θα εξαρτηθεί, αν θα κρατηθεί στο Ψυχιατρείο των φυλακών ή θα οδηγηθεί σε πτέρυγα κρατουμένων. Στην τελευταία περίπτωση θεωρείται πιθανό, να κρατηθεί στη Στ΄ Πτέρυγα, όπου κρατείται και ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της Καρολάιν, ο πρώην ιερέας που πέταξε βιτριόλι σε επτά Μητροπολίτες στην Ιερά Σύνοδο και ο Μένιος Φουρθιώτης.

Δείτε ακόμα:  Συνελήφθη 34χρονος στον Κορυδαλλό για εργαστήριο-φυτώριο υδροπονικής κάνναβης

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Newsroom | Pireas News