Κώστας Λεφάκης: Τα ζώδια της εβδομάδας για 6 Ιουνίου έως 12 Ιουνίου 2022

Κώστας Λεφάκης: Τα ζώδια της εβδομάδας για 6 Ιουνίου έως 12 Ιουνίου 2022

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΖΩΔΙΑ

Εβδομαδιαίες Αστρολογικές Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη για 6 Ιουνίου έως 12 Ιουνίου 2022

του Κώστα Λεφάκη, Αστρολόγος

Κριός

Είναικαιρός να ασχοληθείτε με κάτι περισσότερο πρακτικό όπως η οργάνωση των επαγγελματικών σας προοπτικών. Παρόλο που ψυχολογικά η διάθεσή σας είναι διαφορετική, καλό θα ήταν να καλύψετε κάποιες ανάγκες στην εργασία, παίρνοντας τις αντίστοιχες πρωτοβουλίες. Όσο και αν δεν φαίνονται ακόμα, υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες που μπορείτε να επωφεληθείτε. Αισθηματικά ελέγχετε τις παρορμήσεις σας, ή τουλάχιστον κρατήστε μυστική όταν πρέπει τη σχετική σας δραστηριότητα.

Ταύρος

Θέματα οικογενειακής ζωής και θέματα που σχετίζονται με κάποιες ευαίσθητες σχέσεις θα σας απασχολήσουν στην αρχή αυτής της εβδομάδας. Σταδιακά το κλίμα αλλάζει και εσείς είστε πιο αποφασιστικοί να υπερασπιστείτε τον εαυτό και τις επιθυμίες σας. Μια περίοδος ηρεμίας, ότι και αν σημαίνει αυτό για εσάς, βοηθά να καταλάβετε αυτά που διαδραματίζονται γύρω σας, αλλά και τις αιτίες που τα προκαλούν. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας ενισχύει την έμπνευση, τη δημιουργικότητα, αλλά και την ερωτική σας διάθεση, που αυτήν την περίοδο σας οδηγεί σωστά.

Δίδυμοι

Βιάζεστε να μπουν όλα σε ένα δρόμο και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τα καταφέρνετε. Όσα δεν γίνονται όπως τα θέλετε, αφήνουν περιθώρια για ευχάριστες εξελίξεις σε άλλα ζητήματα. Στην εργασία δεν χρειάζεται να είστε τόσο συγκεντρωτικοί. Δώστε περιθώρια στους άλλους να δουλέψουν και να είναι παραγωγικοί. Οικονομικά θα χρειαστεί να αφήσετε κάποιες επιθυμίες για αργότερα, καθώς κάποιες υποχρεώσεις είναι απαιτητές, ή δεν σηκώνουν άλλη αναβολή.

Καρκίνος

Στην εξέλιξή του ο μήνας σας βοηθά να συνειδητοποιήσετε κάποιες αδυναμίες, που τονίζουν την ανασφάλειά σας. Υπάρχει τρόπος να ξεπεράσετε εμπόδια, αρκεί να είστε αποφασισμένοι να υποστηρίξετε το σύστημα που ισχύει γύρω σας. Αισθηματικά η περίοδος βγάζει μια νευρικότητα η οποία καθυστερεί ένα σας σχέδιο. Μικρές αποδράσεις σε κοντινές αποστάσεις θα σας βοηθήσουν να βρείτε τον εαυτό σας, την αισιοδοξία σας, αλλά και να σας υποδείξουν ότι έχετε εγκλωβιστεί άθελά σας, σε μια καθημερινότητα που δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε.

Δείτε ακόμα:  Ο Ερμής στον Κριό από 10 Μαρτίου ως 15 Μαΐου 2024 - Προβλέψεις για τα ζώδια

Λέων

Υπάρχουν ακόμη αρκετά προβλήματα στον οικογενειακό ή για άλλους στον επαγγελματικό τομέα και η υπομονή σας έχει εξαντληθεί. Αφήστε τα πράγματα να ακολουθήσουν το δρόμο τους και μην επεμβαίνετε εκεί που δεν χρειάζεται. Σε λίγο όλα θα αποκτήσουν την φυσιολογική τους ροή και θα σας αποδείξουν ότι δίνατε μεγάλη σημασία σε ασήμαντα γεγονότα. Αισθηματικά, έχετε τον τρόπο να εντυπωσιάσετε οι ελεύθεροι, ενώ οι έχοντες σχέση μπορείτε να γίνετε πολύ περιποιητικοί και μοναδικοί.

Παρθένος

Αναζητήστε τους φίλους σας και αν νοιώθετε την ανάγκη αποφασίστε ένα ταξίδι που θα σας ανοίξει επαγγελματικούς και αισθηματικούς ορίζοντες. Βελτιώστε την επικοινωνία με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και βρείτε κοινά θέματα ενδιαφέροντος. Ακόμη δεν είστε καθόλου σίγουροι για το τι θέλετε και συχνά οι αντιδράσεις σας είναι διαφορετικές από αυτές που σχεδιάζατε. Μην αναβάλετε μία συζήτηση με κάποιον που σας αφορά γιατί μόνο έτσι θα μπουν όλα σε μία σειρά για την εξέλιξη της σχέσης σας.

Ζυγός

Αρκετά δραστήριες προβλέπονται αυτές οι μέρες του Ιουνίου για τους περισσότερους από εσάς. Υπάρχουν πολλές προοπτικές που θα σας επιτρέψουν να κάνετε ορισμένες ωφέλιμες αλλαγές στη ζωή σας, αρκεί να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε ευκαιρίες για να βελτιώσετε την ατμόσφαιρα γύρω σας. Ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να αποτελέσει πηγή άγχους, όσο όμως περνούν οι μέρες βρίσκετε την άκρη και τη λύση του. Αισθηματικά μην ρίχνετε περισσότερο λάδι στη φωτιά.

Σκορπιός

Τα θέματά σας είναι καθαρά ψυχολογικά και ξέρετε πως δεν έχετε άλλη δικαιολογία από την κούραση των περασμένων εβδομάδων. Προσπαθήστε να μην γίνετε αφορμή αντιθέσεων με ανθρώπους που αγαπάτε. Είναι αλήθεια ότι έχετε πολύ κοπιάσει για να τακτοποιήσετε ζητήματα του σπιτιού και της οικογένειας, αλλά πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και για άλλες καθυστερήσεις γιατί παράγοντες ανεξάρτητοι από τη θέληση σας θα απαιτήσουν τροποποιήσεις στα σχέδια σας. Το τέλος της εβδομάδας σας προσφέρει ευκαιρίες απόδρασης και ξεκούρασης.

Δείτε ακόμα:  Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 9 έως 15 Αυγούστου 2021 από τον Χρίστο Ντούβλη

Τοξότης

Στο προσωπικό σας περιβάλλον υπάρχει μία νευρικότητα που δεν σας αφήνει να χαρείτε και πολύ όλα τα καλά που αναμφίβολα έρχονται στη ζωή σας. Αισθηματικά, λειτουργείτε ανεξάρτητα από όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας και οι περισσότεροι, έχετε λόγους να είστε ευχαριστημένοι. Φροντίστε να είστε σταθεροί και ξεκάθαροι με τις κάθε είδους σχέσεις σας καθώς φαίνεται ότι οι άλλοι έχουν ανάγκη από την κατανόηση και τη συμπαράστασή σας. Είστε αυθεντίες στην ανάλυση κάθε ζητήματος και στον εντοπισμό του προβλήματος και της λύσης του.

Αιγόκερως

Είναι γεγονός πως δεν σας απασχολούν παρά μόνο τα προσωπικά σας που ευτυχώς άρχισαν να «ξεκαθαρίζουν» και να προχωρούν σε μία εξέλιξη που μπορεί να μην είναι ιδανική αλλά είναι καλύτερη από την κατάσταση που επικρατούσε πριν από λίγο διάστημα. Είστε όμως πρόθυμοι να δουλέψετε και να κουραστείτε αλλά οι σχέσεις σας κάποιους άλλους εξακολουθούν να σας εκνευρίζουν και σας χαλούν το κέφι. Απαλλαγείτε όμως από εγωισμούς και θα διαπιστώσετε ότι άδικα χαλάτε τη «ζαχαρένια»σας.

Υδροχόος

Από τώρα αρχίζουν να διαφαίνονται οι προοπτικές για μία επαγγελματική πρόοδο που θα σας ανταμείψει υλικά και ηθικά. Θα πρέπει να προσέξετε γιατί ότι και αν αρχίσετε τώρα θα είναι καθοριστικό για την καριέρα σας και θα την επηρεάσει μακροπρόθεσμα. Ευτυχώς οι περισσότεροι έχετε συνειδητοποιήσει μερικές αλλαγές που έγιναν μέσα και γύρω σας και τώρα λειτουργείτε κάτω από διαφορετικό πρίσμα. Το σημαντικό είναι ότι δεν χάνετε χρόνο και είστε πιο αποφασισμένοι να τα καταφέρετε.

Ιχθύες

Αυτές τις μέρες του Ιουνίου θα αρχίσετε να νοιώθετε καλύτερα ψυχολογικά γιατί και πολλά προβλήματα θα αρχίσουν να βρίσκουν τη λύση τους αλλά και εσείς θα νοιώθετε πιο δυνατοί να αντιμετωπίσετε όσα μικρότερα παραμένουν. Φυσικό επακόλουθο είναι και η οικονομική βελτίωση, η οποία θα συμβάλει σημαντικά στην ηρεμία, στη ευχάριστη διάθεση, αλλά και στην αισθηματική σας ζωή, που αρκετά έχει ταλαιπωρηθεί τελευταία! Ο χρόνος θα σας δικαιώσει και θα εξομαλύνει τις όποιες διαφορές έπαιξαν ρόλο μέχρι τώρα.

Δείτε ακόμα:  Χριστούγεννα: Ποια δώρα προτιμούν τα ζώδια;

Πηγή: oroskopos.gr

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News