Κούκλες σιλικόνης για ενήλικες: Σπάνε ρεκόρ οι πωλήσεις στην Ελλάδα

Κούκλες σιλικόνης για ενήλικες: Σπάνε ρεκόρ οι πωλήσεις στην Ελλάδα

BREAKING NEWS NEWS VIRAL ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εχει σαστίσει ο κόσμος – Εκτοξεύτηκαν στη χώρα μας οι πωλήσεις σε κούκλες σιλικόνης για ενήλικες….

Είναι όμορφες, με ονειρεμένα πρόσωπα, αψεγάδιαστα κορμιά και έχουν στόχο να προσφέρουν ρίγη ευχαρίστησης σε εκείνους που θα τις επιλέξουν. Είδηση, μάλιστα, αποτελεί το γεγονός ότι τις επιλέγουν πλέον πολλοί και στη χώρα μας! Ειδικά από την περίοδο της πρώτης καραντίνας και μετά οι ρεαλιστικές κούκλες του σεξ άρχισαν να ταξιδεύουν μαζικά από τη μακρινή Κίνα, βάζοντας «φωτιά» στα κρεβάτια των Ελλήνων!

Όπως αποκαλύπτει στην «Espresso» ο Αλέξανδρος Μαντάς, ο οποίος φέρνει τις εν λόγω κούκλες στη χώρα μας ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος μεγάλων κινεζικών εταιριών, η ζήτησή τους αυξήθηκε ραγδαία μετά την έναρξη της πανδημίας. «Μέχρι τότε πολλοί μοναχικοί άντρες επισκέπτονταν οίκους ανοχής για να ικανοποιούν τις σεξουαλικές ανάγκες τους. Το λουκέτο που μπήκε εκείνη την περίοδο σε αυτούς τους χώρους τούς οδήγησε σε εναλλακτικές λύσεις.

Έτσι άρχισαν να γνωρίζουν καλύτερα τις κούκλες της Sexy Dolls Hellas, οι οποίες είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας σιλικόνη και διαθέτουν αρθρωτό σκελετό, με αποτέλεσμα να θυμίζουν αληθινές γυναίκες. Ο κόσμος της ελληνικής περιφέρειας ειδικά τις έχει αγκαλιάσει πολύ θερμά τα τελευταία δύο χρόνια. Μιλάμε για περίπου 50% αύξηση στη ζήτησή τους»μας εξηγεί.

Το μακρινό 2015 ο ίδιος άρχισε να ψάχνεται επιχειρηματικά πάνω στο αντικείμενο. Ερχόμενος τότε σε επαφή με τους ιθύνοντες ενός εργοστασίου στην Κίνα, ξεκίνησε το τολμηρό εγχείρημά του. «Τα εργοστάσια κατασκευής καλουπιών για τέτοιες κούκλες βρίσκονται στην Κίνα. Ξεφυτρώνουν, μάλιστα, σαν μανιτάρια γιατί είναι περιζήτητες. Ειδικά σε χώρες της Ευρώπης πουλιούνται σαν ζεστά κουλούρια, κάτι που συνέβαινε και προ πανδημίας, προτού δηλαδή γίνουν δημοφιλείς και εδώ. Εγώ το πρώτο διάστημα δούλευα μέσω διαδικτύου. Μάλιστα, ο πρώτος μου πελάτης ήταν από την Ισπανία, δεν ήταν καν Έλληνας… Πλέον διατηρώ τη δική μου έκθεση στην Ηλιούπολη»λέει ο Αλέξανδρος Μαντάς, περνώντας κατόπιν σε πιο πρακτικές για τους ενδιαφερομένους πληροφορίες: «Οι κούκλες είναι φτιαγμένες από ιατρική σιλικόνη άριστης ποιότητας και διαθέτουν μεταλλικό αρθρωτό σκελετό, που σημαίνει ότι σε κάθε κούκλα βλέπουμε κανονικά τη ραχοκοκαλιά, τις αρθρώσεις, τα δάχτυλά της, όπως τα βλέπουμε και σε μια πραγματική γυναίκα.

Δείτε ακόμα:  Παροδικές βροχές και καταιγίδες αύριο Δευτέρα – Σε ποιες περιοχές θα εκδηλωθούν

Επίσης μπορεί να πάρει όλες τις πόζες που επιθυμεί κάποιος, αφού είναι flexible, ενώ αγγίζει την τελειότητα ως προς την αίσθηση της επαφής με μια αληθινή γυναίκα. Οσο για τη σεξουαλική πράξη, είτε πρόκειται για διείσδυση από μπρος είτε από πίσω, η αίσθηση είναι ακριβώς η ίδια με την πραγματικότητα».

Κούκλες σιλικόνης για ενήλικες: Σπάνε ρεκόρ οι πωλήσεις στην Ελλάδα

Ποιοι είναι εκείνοι που επιλέγουν στην Ελλάδα να αποκτήσουν μια sexy doll; «Οι ηλικίες των πελατών μου, που προέρχονται απ’ όλα τα κοινωνικά στρώματα, ξεκινούν από 25 ετών, έχω ένα παλικάρι από τη Ρόδο, και φτάνουν μέχρι τα 70, είναι ένας παππούς από την Πεντέλη, ο οποίος επέλεξε μια κοντή κούκλα για να την κουμαντάρει εύκολα, μια και το βάρος τους γενικά μπορεί να φτάσει τα 45 κιλά. Δεν είναι όμως μόνο άντρες στο πελατολόγιό μου. Εχω και γυναίκες, που τους αρέσει να έχουν τις κούκλες στον χώρο τους.Τις μακιγιάρουν, αλλάζουν τις περούκες τους, τις ντύνουν και τις φωτογραφίζουν για το Instagram σαν να είναι το δικό τους μοντέλο μόδας. Βεβαίως υπάρχουν και ζευγάρια που τις αγοράζουν για την προσωπική τους ευχαρίστηση. Αντί να ζήσουν κάτι διαφορετικό στα ερωτικά τους με ένα τρίτο άτομο, το κάνουν με την κούκλα» αναφέρει στην «Espresso» ο αντιπρόσωπος.

Ποιες κάνουν θραύση

Στην ερώτησή μας, δε, ποιο είδος γυναίκας προτιμούν σε κούκλα οι Ελληνες, η απάντηση έρχεται χωρίς δεύτερη σκέψη. «Θέλουν τις γεματούλες, αυτές που έχουν μεγάλο στήθος και εντυπωσιακά οπίσθια, το στιλ της Καρντάσιαν»μας λέει δείχνοντάς μας μια συγκεκριμένη που, όπως τονίζει, «πάει σφαίρα».

Μέσω του e-shop της εταιρίας Sexy Dolls (www.lovedoll.gr) μπορεί κάποιος να επιλέξει το μοντέλο που επιθυμεί, βάζοντας τη δική του προσωπική πινελιά, και να παραλάβει την κούκλα του σε διακριτική συσκευασία μέσα σε 25 εργάσιμες ημέρες. «Μπορεί καθένας να επιλέξει τον σωματότυπο και το κεφάλι που επιθυμεί από τα διαφορετικά καλούπια που υπάρχουν διαθέσιμα. Στις προσαρμογές που μπορούμε να κάνουμε, οι περισσότερες εκ των οποίων μάλιστα είναι δωρεάν, συμπεριλαμβάνονται η αλλαγή στο μακιγιάζ της κούκλας, το χρώμα ματιών, η περούκα της, το να έχει βαμμένα νύχια, αλλά και άλλες, πιο προσωπικές λεπτομέρειες, για παράδειγμα οι τρίχες στο απόκρυφο σημείο της.

Δείτε ακόμα:  Αυτός είναι ο παρουσιαστής που συνελήφθη για πορνογραφία ανηλίκων

Έπειτα υπάρχουν και κάποιες ρομποτικές λειτουργίες, για παράδειγμα η φωνή. Μπορεί να ζητήσει κανείς να του λέει κάποια πράγματα κατά την επαφή. Μπορούν επίσης να τοποθετηθούν αισθητήρες σε κάποια σημεία, π.χ. στο στήθος ή στον κόλπο και όταν πιέζεται παραπάνω η κούκλα, να βγάζει βογγητά ευχαρίστησης.

Υπάρχει μέχρι και σύστημα μέσω του οποίου κρατά μια σταθερή θερμοκρασία το σώμα της. Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα προσομοιωτή αναπνοής για να ανεβοκατεβαίνει το στήθος της, όπως επίσης και το να πάλλεται η γλώσσα της ώστε να μπορεί να τη φιλάει ο πελάτης εφόσον το επιθυμεί» μας πληροφορεί ο Αλέξανδρος Μαντάς. Οσο για τη συντήρηση που χρειάζονται οι κούκλες, η απάντηση είναι μονολεκτική: Πούδρα! «Θέλουν πουδράρισμα σε τακτά χρονικά διαστήματα επειδή η σιλικόνη που βγάζουν είναι λιπαρή.Γενικότερα όμως φερόμαστε στις κούκλες όπως θα φερόμασταν σε έναν άνθρωπο, δεν κάνουμε άγαρμπες κινήσεις» τονίζει.

Το κόστος κάθε κούκλας σχετίζεται με την ποιότητα. «Εγώ ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος των καλύτερων εταιριών στην Κίνα παρέχω τα ωραιότερα κορμιά και πρόσωπα. Το κόστος ξεκινάει συνήθως από 1.500 ευρώ και φτάνει ως τα 2.500, το πολύ 3.000 ευρώ με φουλ έξτρα παροχές. Το να πάρεις μια δεύτερη περούκα στοιχίζει 20 ευρώ, αλλά αμέσως αλλάζει όλο το πρόσωπο, το να πάρεις δεύτερο κεφάλι κοστίζει 260 ευρώ και έχεις σχεδόν μια δεύτερη κούκλα. Πολλοί το κάνουν αυτό, παίρνουν δυο και τρία κεφάλια. Μια κοντή κούκλα, γύρω στο 1,40 ύψος, μπορεί να τη βρεις και με 1.200 ευρώ, γιατί χρειάζεται λιγότερο υλικό για την κατασκευή της».

via newsbreak.gr

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News