Κουκουλοφόρος πήδηξε στην οροφή πυροσβεστικού, φάνηκε ότι παραδόθηκε αλλά άρχισε να τρέχει

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι δύο δράστες άρχισαν να πηδούν από ταράτσα σε ταράτσα για να αποφύγουν τη σύλληψη, ενώ ανέβηκαν και στο καμπαναριό εκκλησίας
Σκηνές από κινηματογραφική ταινία δράσης εκτυλίσσονται στη Θεσσαλονίκη, όπου δύο κουκουλοφόροι άρχισαν να πηδούν από ταράτσα σε ταράτσα για να αποφύγουν τη σύλληψη, ενώ ανέβηκαν και στο καμπαναριό εκκλησίας.
Όλα ξεκίνησαν όταν ξέσπασε φωτιά σε ισόγειο κατάστημα στην οδό Βενιζέλου, ωστόσο, μετά την κατάσβεση της φωτιάς οι Αρχές εντόπισαν δύο άτομα στην ταράτσα του κτιρίου, τα οποία είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλες.
Τα δύο άτομα τράπηκαν σε φυγή και τότε ξεκίνησε μία τρελή καταδίωξη.
Κάποια στιγμή, οι αστυνομικοί ανέβηκαν στην ταράτσα και ο ένας από τους κουκουλοφόρους πήδηξε και βρέθηκε στην οροφή του πυροσβεστικού οχήματος.
Κι ενώ όλα έδειχναν πως η σύλληψη του ήταν θέμα λεπτών, ξαφνικά ο κουκουλοφόρος με ένα σάλτο πήδησε από το όχημα και τράπηκε σε φυγή μπροστά στα έκπληκτα μάτια των αστυνομικών και των περαστικών.
Ακολούθησε καταδίωξη στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, με τους αστυνομικούς να προχωρούν στη σύλληψη του κουκουλοφόρου.
Ο δεύτερος κουκουλοφόρος παραμένει πάνω σε ταράτσα.
Δεν είναι γνωστό ακόμη εάν πρόκεται για διαρρήκτες ή εάν ήθελαν να κάνουν γκράφιτι στην ταράτσα του κτιρίου, όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για κύκλωμα διακίνησης μεταναστών στην Αττική – Πάνω από 20 συλλήψεις

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News