Κρατικό Νοσοκομείο Νικαίας: Θετικά σχόλια για το έργο του Διοικητή, Τάσου Μυτόγλου

Κρατικό Νοσοκομείο Νικαίας: Θετικά σχόλια για το έργο του Διοικητή, Τάσου Μυτόγλου

NEWS Β ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αναγνωρίζεται το έργο του Διοικητή του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νικαίας  ‘οπως αναφέρει το  “ψαγμένο”  blog, ΝΕΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ. Σύμφωνα με ανάρτηση του ο Τάσος Μυτόγλου  αποσπά θετικά σχόλια για το έργο του τόσο από ασθενείς , όσο και από εργαζόμενους.

Διαβάστε την ανάρτηση:

“Την έμπρακτη στήριξή του στους ασθενείς του Κρατικού Νοσοκομείου Νικαίας αποδεικνύει καθημερινά ο Κερατσινιώτης Διοικητής του, Τάσος Μυτόγλου, ο οποίος έχει καθημερινή φυσική παρουσία σε όλες τις κλινικές και τους τομείς του μεγαλύτερου νοσοκομείου στα Βαλκάνια.
Η μέχρι στιγμής πορεία του ως Διοικητής του νοσοκομείου με την μεγαλύτερη κίνηση ασθενών στα Βαλκάνια ,θεωρείται επιτυχημένη και ακούγονται θετικά σχόλια από εργαζόμενους και ασθενείς…

Δείτε ακόμα:  Γιάννης Ραγκούσης: Η Κυβέρνηση ομολόγησε ότι προορίζει τη Β΄ Πειραιά για σκουπιδότοπο της Αττικής

Η παρουσία του στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τόσο οι ασθενείς αλλά και οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου, είναι συνεχής και διαρκής.

Η θητεία του Τάσου Μυτόγλου θεωρείται επιτυχημένη για την κυβέρνηση, αφού είναι μια επιλογή που προσφέρει καθημερινά έργο στον ευαίσθητο τομέα της υγείας και μάλιστα εν μέσω πανδημίας του κορονοιού…”

Newsroom | Pireas News