Κρατικό Νοσοκομείο Νικαίας: Θετικά σχόλια για το έργο του Διοικητή, Τάσου Μυτόγλου

Κρατικό Νοσοκομείο Νικαίας: Θετικά σχόλια για το έργο του Διοικητή, Τάσου Μυτόγλου

NEWS Β ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αναγνωρίζεται το έργο του Διοικητή του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νικαίας  ‘οπως αναφέρει το  “ψαγμένο”  blog, ΝΕΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ. Σύμφωνα με ανάρτηση του ο Τάσος Μυτόγλου  αποσπά θετικά σχόλια για το έργο του τόσο από ασθενείς , όσο και από εργαζόμενους.

Διαβάστε την ανάρτηση:

“Την έμπρακτη στήριξή του στους ασθενείς του Κρατικού Νοσοκομείου Νικαίας αποδεικνύει καθημερινά ο Κερατσινιώτης Διοικητής του, Τάσος Μυτόγλου, ο οποίος έχει καθημερινή φυσική παρουσία σε όλες τις κλινικές και τους τομείς του μεγαλύτερου νοσοκομείου στα Βαλκάνια.
Η μέχρι στιγμής πορεία του ως Διοικητής του νοσοκομείου με την μεγαλύτερη κίνηση ασθενών στα Βαλκάνια ,θεωρείται επιτυχημένη και ακούγονται θετικά σχόλια από εργαζόμενους και ασθενείς…

Δείτε ακόμα:  Πρωτοχρονιά 2022: Ναυτικοί του φέρι μποτ «Ελευθέριος» έσωσαν σκύλο που βρήκαν στη θάλασσα μεταξύ Περάματος & Σαλαμίνας (βίντεο)

Η παρουσία του στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τόσο οι ασθενείς αλλά και οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου, είναι συνεχής και διαρκής.

Η θητεία του Τάσου Μυτόγλου θεωρείται επιτυχημένη για την κυβέρνηση, αφού είναι μια επιλογή που προσφέρει καθημερινά έργο στον ευαίσθητο τομέα της υγείας και μάλιστα εν μέσω πανδημίας του κορονοιού…”

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News