Κυνήγησα με ρόπαλο τους ληστές που πήγαν να «μπουκάρουν» σπίτι μου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Ο τύπος ήταν σκυμμένος στα γόνατα και τα χέρια του ήταν στην κλειδαριά, ο άλλος φύλαγε τσίλιες»
Πρόσωπο με πρόσωπο με τους ληστές που εισέβαλλαν στο σπίτι του ήρθε ο τραγουδιστής Ντόμινικ.
«Ήμουν μέσα στο σπίτι και δούλευα με την ησυχία μου όταν ληστές παραβίαζαν την πόρτα μου. Πήγα και πήρα ένα ρόπαλο και ανοίγω την πόρτα. Ο τύπος ήταν σκυμμένος στα γόνατα και τα χέρια του ήταν στην κλειδαριά, ο άλλος φύλαγε τσίλιες. Η αλήθεια είναι ότι τους λυπήθηκα. Η ειρωνεία είναι ότι έφυγα από το σπίτι μου στην Κηφισιά γιατί μου είχαν διαρρήξει το σπίτι», αποκάλυψε.
Μέχρι τα 7-8 του χρόνια ζούσε στη Γερμανία, όταν χώρισαν οι γονείς του η μητέρα του αποφάσισε να γυρίσει στην Ελλάδα.
«Όταν ήρθαμε στην Ελλάδα η μαμά μου εργάστηκε σαν καθαρίστρια. Περνούσαμε δύσκολα. Είχαμε δεχτεί πολύ ρατσισμό από παντού. Όταν πήγαινα στο δημοτικό φορούσα σκουλαρίκια και γέλαγε μαζί μου όλη η τάξη, μαζί και η δασκάλα. Αυτό με σημάδεψε».
Ο Ντόμινικ δεν έχει επαφή με τον πατέρα του, καθώς ήταν επιλογή του να κόψουν κάθε επαφή και να εξαφανιστούν στην Ελλάδα.
Ο ίδιος αποκάλυψε ότι επειδή ιδρώνει πολύ βγάζει την μπλούζα του, ωστόσο αυτό… παρερμηνεύεται από τα σόσιαλ μίντια και τον αποκαλούν ναρκισσιστή. Βέβαια υπάρχουν και οι περιπτώσεις που του στέλνουν προτάσεις γάμου ή και γυμνές φωτογραφίες.
Ο ίδιος αποκάλυψε πως έχει συνευρεθεί ερωτικά σε δημόσιο χώρο, όπου έπιναν το ποτό τους, και φυσικά δεν έλειψαν τα αδιάκριτα βλέμματα.

Δείτε ακόμα:  Πότε θα έρθει το επόμενο κύμα με 5.000 κρούσματα ημερησίως

Newsroom | Pireas News