Ληστεία σε super market στον Βόλο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αναζητείται ο δράστης
Στην αναζήτηση ενός άνδρα, μεταξύ 55 και 60 ετών περίπου, βρίσκεται η Αστυνομία του Βόλου, όταν χθες το βράδυ ο μεσήλικας μπήκε σε μεγάλο super market γνωστής αλυσίδας και με την απειλή όπλου πήρε χρήματα από το ταμείο.
Ο άνδρας που μπήκε με σκούφο και μάσκα ως πελάτης στο κατάστημα της αλυσίδας,στην οδό Αχιλλοπούλου 171, πίσω από το 3ο Λύκειο Βόλου, έκανε τα ψώνια του κανονικά και στη συνέχεια κατευθύνθηκε σε ένα από τα ταμεία.Τ
ότε ήταν η στιγμή που αιφνιδίασε την ταμία διότι της έδειξε ένα χαρτί, στο οποίο έγραφε έγραφε ότι «κρατάει όπλο» και της ζήτησε να μην προκαλέσει φασαρία και γίνει αντιληπτός.
Η ταμίας χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της τον ενημέρωσε χαμηλόφωνα ότι πρέπει να απευθυνθεί στην υπεύθυνη του καταστήματος για να ανοίξει το ταμείο, αλλά ο μεσήλικας άνδρας επέμεινε και της έδειξε το όπλο, που είχε κρυμμένο στο εσωτερικό του μπουφάν που φορούσε, με αποτέλεσμα η ταμίας ταμία να υποχρεωθεί για να αποφύγει τα χειρότερα να του δώσει όλα τα χρήματα του ταμείου, που συνολικά δεν ξεπερνούσαν τα 1.000 ευρώ.
Ο άγνωστος άνδρας με τον σκούφο και την μάσκα διέφυγε πεζός τρέχοντας, με την αστυνομία να εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να βρεθεί στα ίχνη του και να τον συλλάβει.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Πέθανε σε ηλικία 76 ετών ο πολιτικός και δικηγόρος Κωνσταντίνος Αλαβάνος

Newsroom | Pireas News