Λήστεψε τους δύο αλλοδαπούς βοσκούς που φρόντιζαν τα ζώα του

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο 27χρονος με συνεργό έναν 28χρονο και άγνωστο άτομο εισέβαλαν στον στάβλο, χτύπησαν τα θύματα και τους άρπαξαν ότι είχαν πάνω τους
Δύο Έλληνες ηλικίας 27 και 28 ετών συνελήφθησαν σε περιοχή της Πτολεμαΐδας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, καθώς διέπραξαν από κοινού με τρίτο άγνωστο άτομο, το οποίο και αναζητείται, ληστεία και αρπαγή κατά συναυτουργία σε βάρος δύο μη νόμιμων αλλοδαπών ηλικίας 27 και 31 ετών.
Επιπλέον, σε βάρος του 27χρονου Ελληνα σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, καθώς και για παράνομη απασχόληση των αλλοδαπών, ενώ στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης συνελήφθησαν ακόμη δυο Έλληνες, μια 31χρονη γυναίκα και ένας 62χρονος άνδρας, για το αδίκημα της παράνομης απασχόλησης των προαναφερόμενων αλλοδαπών.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 27χρονος από κοινού με τον 28χρονο και ένα ακόμη άγνωστο άτομο, έχοντας οι δύο από τους τρεις καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισήλθαν σε σταβλική εγκατάσταση σε περιοχή της Πτολεμαΐδας, όπου οι αλλοδαποί παρείχαν καθημερινά υπηρεσίες ως βοσκοί και διέμεναν και υπό την απειλή όπλων και με τη χρήση βίας, αφαίρεσαν από αυτούς δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ, ενώ στη συνέχεια τους ανάγκασαν να επιβιβαστούν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τους μετέφεραν σε περιοχή της Πέλλας, όπου τους εγκατέλειψαν.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 27χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Πτολεμαΐδας, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία κυνηγετική καραμπίνα, ενώ έξω από την προαναφερόμενη οικία εντοπίστηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με το οποίο οι δράστες μετέφεραν τους αλλοδαπούς σε περιοχή της Πέλλας.

Δείτε ακόμα:  Δεμένα 10 και 11 Δεκεμβρίου τα πλοία στα λιμάνια

Newsroom | Pireas News