Λουκέτα σε κέντρα διασκέδασης για παράβαση των μέτρων – Χειροπέδες σε τρία άτομα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επιβλήθηκαν πρόστιμα που έφτασαν συνολικά τα 20.000 ευρώ
Σε τρία γνωστά καταστήματα του Βόλου μπαίνει λουκέτο μέχρι και 15 ημερών και τα πρόστιμα φθάνουν συνολικά στα 20.000 ευρώ, αφού στα πλαίσια ελέγχων για τον περιορισμό του κορονοϊού διαπιστώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (6/11) σοβαρές παραβάσεις, να επιβληθούν πρόστιμα και τιμωρίες αλλά να γίνουν και συλλήψεις των υπευθύνων των καταστημάτων.
Συγκεκριμένα στις 10 χθες το βράδυ σε έλεγχο από αστυνομικούς σε καφέ-ζαχαροπλαστείο διαπιστώθηκε ότι εξυπηρετούνταν σε εξωτερικό χώρο δύο πελάτες οι οποίοι στερούνταν πιστοποιητικού εμβολισμού ή νόσησης και δεν είχαν ούτε πιστοποιητικά rapid test. Συνελήφθη ο υπεύθυνος και του επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ και επταήμερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματος, ενώ από 300 ευρώ, βεβαιώθηκαν και στους δύο πελάτες, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Σε άλλη περίπτωση, τις πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη ο υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης και αναζητείται ο 59χρονος ιδιοκτήτης, αφού στο εσωτερικό του καταστήματος εξυπηρετούνταν τουλάχιστον 200 πελάτες αντί 80 που προβλεπόταν. Επιβλήθηκε πρόστιμο 5.300 ευρώ και 15 ημέρες αναστολή λειτουργίας.
Σε άλλο κέντρο διασκέδασης, συνελήφθη ο προσωρινά υπεύθυνος και αναζητείται ο ιδιοκτήτης, που είναι αλλοδαπός, επειδή το κατάστημα εξυπηρετούσε 400 πελάτες αντί για 132. Το κατάστημα θα κλείσει για 15 ημέρες και επιβλήθηκε πρόστιμο 5.300 ευρώ.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Καταδίκη πέντε ετών για 62χρονο που έπαιρνε αναπηρική σύνταξη και δούλευε ως μισθωτός

Newsroom | Pireas News