Μακάμπι Χάιφα - Ολυμπιακός live streaming 20/7

Μακάμπι Χάιφα-Ολυμπιακός live streaming 20/7: Ζωντανή μετάδοση

Live Streaming NEWS SPORTS ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μακάμπι Χάιφα – Ολυμπιακός live streaming 20/7: Το ευρωπαϊκό «ταξίδι» των ελληνικών ομάδων ξεκινάει αυτή την εβδομάδα, με τη «σέντρα» να κάνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Χάιφα, στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού στο Champions League.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για ;το βράδυ στις 20:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport1HD. Ο επαναληπτικός θα γίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης» ακριβώς μια εβδομάδα μετά (βλ. 27/7).

Μακάμπι Χάιφα – Ολυμπιακός live streaming 20/7

Το παιχνίδι το μεταδίδουν και ξένα τηλεοπτικά κανάλια που έχουν αγοράσει τα δικαιώματα και έτσι όσοι από εσάς βρίσκεστε στο εξωτερικό θα μπορέσετε να δείτε το παιχνίδι δορυφορικά από τα ξένα τηλεοπτικά κανάλια.

Αν όμως στην χώρα που βρίσκεστε δεν υπάρχει η δυνατότητα, τότε μπορείτε να δείτε το παιχνίδι μέσα από το internet και φυσικά μέσα από συνεργασίες εταιριών που έχουν τα δικαιώματα του αγώνα…

Μακάμπι Χάιφα – Ολυμπιακός live streaming 20 Ιουλίου 2022

Μπορείτε όμως να παρακολουθήσετε το Ολυμπιακός – Μακάμπι Χάιφα στο tablet σας, το κινητό ή τον υπολογιστή σας στα links που σας δίνουμε παρακάτω:

Δείτε  Ολυμπιακός – Μακάμπι Χάιφα , στις 22.00, για  τα Προκριματικά Champions League.

Τα links ανοίγουν συνήθως 30 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

Δείτε τον αγώνα εδώ 

Το pireasnews.gr δεν κάνει stream και δεν φέρει καμία ευθύνη για τη μετάδοση των αγώνων και γι’ αυτό που θα προβληθεί στις οθόνες σας, από τη στιγμή που θα απομακρυνθείτε απ’ αυτή τη σελίδα. Απλά σας ενημερώνουμε για  τις ιστοσελίδες που βρήκαμε μέσα από αναζήτηση στο διαδίκτυο και που μέσω αυτών μπορείτε να δείτε ΖΩΝΤΑΝΑ και ΔΩΡΕΑΝ τη συγκεκριμένη αναμέτρηση

Δείτε ακόμα:  Ολυμπιακός - Μονακό Live Streaming 5/11: Ζωντανά ο αγώνας

Newsroom | Pireas News