Μανωλάκος: Η Γυναίκα είναι σταθερή ιερή αξία. Η ισότητα των δύο φύλων αδιαπραγμάτευτη

Νίκος Μανωλάκος: Η Γυναίκα είναι σταθερή ιερή αξία. Η ισότητα των δύο φύλων αδιαπραγμάτευτη

Α ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκδήλωση αφιερωμένη στις Πειραιώτισσες διοργάνωσε ο υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Α’ Πειραιώς & Νήσων Νίκος Μανωλάκος

Πειραιώτισσες, όλων των ηλικιών και από κάθε συνοικία της πόλης, αποδέχθηκαν την πρόσκληση του Αντιστράτηγου ε.α. & Βουλευτή ΝΔ Α’ Πειραιώς & Νήσων Νίκου Μανωλάκου και δημιούργησαν το αδιαχώρητο, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 8 Μαΐου στο Beluga Art.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκαν οι κομβικές αλλαγές που έφερε η σημερινή κυβέρνηση τόσο στο ζήτημα των κακοποιήσεων, όσο και στη στήριξη της εργαζόμενης μητέρας. 

Δεν έλειψαν βέβαια οι αναφορές για τη θέση της γυναίκας στο κοινά. Ο κος  Μανωλάκος επεσήμανε πως είναι εξ ορισμού ρατσιστικό να ψηφίζεις κάποιον για το φύλο του κι όχι για τις ικανότητες και το όραμά του. «Αυτή η πεποίθηση αδικεί εσάς τις ίδιες», πρόσθεσε. «Είμαστε ίσοι ως άνθρωποι! Έχει έρθει ο καιρός να το καταλάβουν όλοι καλά αυτό.  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και σύσσωμοι όσοι τον στηρίζουμε εργαζόμαστε πάνω στην αδιαπραγμάτευτη ισότητα των δύο φύλων», τόνισε ο Βουλευτής. 

«Η κυβέρνηση βελτιώνει συνεχώς το νομοθετικό πλαίσιο προστασίας των θυμάτων κακοποίησης, με στόχο να μην φοβάται καμία γυναίκα να μιλήσει. Από την άλλη, φέραμε σημαντικές μεταρρυθμίσεις, όπως την αύξηση γονικών αδειών, το επίδομα γέννας, αλλά και τα Προγράμματα φύλαξης των παιδιών, ώστε καμία να μην στερείται το όνειρό της να κάνει και καριέρα και παιδιά», είπε και συνέχισε λέγοντας ότι «μετά τις εκλογές το επίδομα μητρότητας αυξάνεται στους ελεύθερους επαγγελματίες από τους 4 στους 9 μήνες στο ύψος του κατώτατου μισθού».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ιδιαιτέρως συγκινητική ήταν η στιγμή που κος Μανωλάκος θυμήθηκε τη μητέρα του, ενώ αναφέρθηκε στις αρχές που είχαν πάρει από εκείνη ο ίδιος και ο αδερφός του, Λεωνίδας. «Στις δικές μου σταθερές αξίες, η Μάνα, η Σύζυγος, η Κόρη ανήκουν ψηλά. Και είναι ιερές, όχι ως έννοιες αλλά ως οντότητες. Θα συνεχίσω να είμαι δίπλα σας, με την πρέπουσα μέριμνα», δήλωσε απευθυνόμενος στις παρευρισκόμενες.

Δείτε ακόμα:  ΝΔ: Ο Βασίλης Οικονόμου με τα 18 ακίνητα χαρακτηρίζει "τζαμπατζήδες" όσους αδυνατούν να πληρώσουν την ΔΕΗ!

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News