ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

«Μας είπαν να φύγουμε χωρίς σχέδιο»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Με ρίσκο της ζωής και της οικογένειάς μας» αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το χωριό
Στο έλεος της κακοκαιρίας Daniel βρίσκεται η Ελλάδα. Ο Βόλος και το Πήλιο είναι οι δύο περιοχές οι οποίες χτυπήθηκαν περισσότερο από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, ενώ προβλήματα εντοπίζονται και σε άλλες πόλεις εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων. Κάτοικοι έχουν εγκλωβιστεί στη Χάλκη Λάρισας ενώ ένα άτομο έχει αφήσει την τελευταία του πνοή και ένα ακόμη αγνοείται.
«Μας είπαν να φύγουμε χωρίς σχέδιο»
«Είναι μια δύσκολη ημέρα για τη Λάρισα. Η Χάλκη, ένα χωριό 12 χιλιόμετρα έξω από την πόλη, είναι εγκλωβισμένο από τα νερά, όλοι οι κάτοικοι είναι εγκλωβισμένοι εντός των σπιτιών τους, δεν υπάρχει η δυνατότητα να βγουν» επεσήμανε το πρωί της Τετάρτης (6/9) μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», η Νικολέτα Μπούρνοβα, κάτοικος της Λάρισας.
Όπως κατήγγειλε, περίπου στις 3:30 η ώρα το βράδυ ειδοποιήθηκαν από τη δημοτική αρχή να προετοιμαστούν για πιθανό ενδεχόμενο εκκένωσης.
«Οι κάτοικοι ενημερωθήκαμε ότι θα πρέπει να προετοιμαστούμε για πιθανό ενδεχόμενο εκκένωσης μέσα σε ένα τέταρτο, χωρίς όμως, όπως διαπιστώσαμε στη συνέχεια, να υπάρχει και σχέδιο εκκένωσης, παρά μόνο προειδοποίηση» ανέφερε.
Όπως είπε η ίδια, «με ρίσκο της ζωής και της οικογένειάς μας» αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το χωριό, παρά το γεγονός ότι οι δρόμοι ήταν πλημμυρισμένοι.
«Οι περισσότεροι άνθρωποι, το 90%, είναι εγκλωβισμένοι στο χωριό», δήλωσε κλείνοντας.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση διακίνησης κοκαΐνης στην Αττική

λεωνιδας μανωλακος

Newsroom | Pireas News