Μαθητές και εξωσχολικοί χτύπησαν καθηγητές και απείλησαν άλλους μαθητές

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άγριες σκηνές εκτυλίχθηκαν έξω από Λύκειο της πόλης για την εκλογή 15μελούς συμβουλίου
Επεισόδια διαδραματίστηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής έξω από Λύκειο του Αγρινίου, με αφορμή τις εκλογές για το 15μελές συμβούλιο των μαθητών.
Συγκεκριμένα, με το τέλος των μαθημάτων μαθητές και εξωσχολικοί κινήθηκαν απειλητικά έξω από το σχολικό συγκρότημα εναντίον άλλων μαθητών. Καθηγητές του σχολείου παρενέβησαν, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ωστόσο αυτά οξύνθηκαν, με αποτέλεσμα κάποιοι μαθητές και γονείς τους να αρχίσουν να χτυπούν τους καθηγητές. Επικράτησε πανικός, ενώ υπήρξαν και απειλητικές κινήσεις από μαθητές προς άλλους μαθητές.
Στο σημείο έφτασε και η Αστυνομία και η κατάσταση μετά από ώρα εκτονώθηκε. Το περιστατικό θεωρείται ιδιαίτερα σοβαρό για τη σχολική κοινότητα, ενώ αναμένεται να υπάρξει και συνέχεια, μιας και οι γονείς που έτρεξαν στο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προχωρήσουν σε μήνυση εναντίον μαθητών που επιτέθηκαν στα παιδιά τους.
Δεν έγινε κάποια προσαγωγή ή σύλληψη, μιας και οι πρωταίτιοι των επεισοδίων μόλις είδαν το περιπολικό της Αστυνομίας, τράπηκαν σε φυγή, αλλά είναι θέμα χρόνου η προσαγωγή τους μιας και είναι γνωστοί.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Σοβαρή η επιδείνωση του καιρού το επόμενο 48ωρο – Περιμένουμε ακόμα και ανεμοστρόβιλους

Newsroom | Pireas News