Μαθήτρια καταγγέλλει καθηγητή για ασέλγεια όταν της έκανε ιδιαίτερα στο σπίτι

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρνείται τις κατηγορίες ο εκπαιδευτικός
Μαθήτρια της πρώτης Λυκείου από τη Ρόδο κατήγγειλε καθηγητή για ασέλγεια, ο οποίος της έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στο σπίτι της.
Το 15χρονο σήμερα κορίτσι εκμυστηρεύτηκε τον Μάιο του 2022 σε μία καθηγήτρια της τρίτης τάξης του Γυμνασίου, στο οποίο φοιτούσε και μετά στη μητέρα της ότι ο καθηγητής ασελγούσε εις βάρος της κατά τη διάρκεια ιδιαίτερων μαθημάτων ενώ φοιτούσε στην πέμπτη τάξη του δημοτικού.
Μάλιστα όπως διατείνεται οι ασελγείς πράξεις εις βάρος της συνεχίστηκαν μέχρι και την πρώτη Γυμνασίου.
Η καθηγήτρια είχε διαπιστώσει αλλαγή στη συμπεριφορά της και την προσέγγισε για να μάθει έκπληκτη το μυστικό που έκρυβε ακόμη και από τους γονείς της, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα dimokratiki.gr.
Μάλιστα το παιδί αποφάσισε να μην συνεχίσει την φοίτησή του στο σχολικό συγκρότημα που εργάζεται ο εκπαιδευτικός και επέλεξε άλλο σχολείο.
Αρνείται τις κατηγορίες ο εκπαιδευτικός
Η καθηγήτρια ενημέρωσε με αναφορά της την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και η υπόθεση παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου και από εκεί στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, ενώ ταυτόχρονα παραγγέλθηκε, όπως προαναφέρθηκε και διοικητική έρευνα.
Ο εκπαιδευτικός αρνείται κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται και διατείνεται ότι πράγματι παρέδιδε μαθήματα στο παιδί στο σπίτι του, στην κουζίνα παρουσία των γονιών της. Θεωρεί αδιανόητο να υποστηρίζεται ότι ασελγούσε στο παιδί και υποστηρίζει ότι όταν οι γονείς τον ενημέρωσαν ότι αδυνατούν να πληρώσουν τα έξοδα των ιδιαίτερων μαθημάτων που παρέδιδε σταμάτησε τα μαθήματα.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Ξύλο μεταξύ γιατρών στο νοσοκομείο της Άρτας

Newsroom | Pireas News