«Με έπιασε από τον σβέρκο και με τράβηξε πάνω του, ο σιχαμένος»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η απάντηση της συζύγου του, Ελπίδας Νίνου, στην γυναίκα που τον κατηγορεί για απόπειρα βιασμού
Σοκάρουν όσα λέει η γυναίκα που κατηγορεί τον Πέτρο Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού. Η γυναίκα περιγράφει όσα έγιναν στο τζιπ του ηθοποιού όπως μεταδόθηκαν από το Πρωινό.
«Με οδήγησε με το μαύρο τζιπ και τα ανοιχτόχρωμα καθίσματα σε αδιέξοδο δρομάκι στο Παλαιό Ψυχικό. Πάτησε το κεντρικό κλείδωμα και άρχισε να απλώνει το χέρι του πάνω μου και μου σηκώνει το φόρεμα. Του άρπαξα τα χέρια και του είπα να σταματήσει. «Κόφ’ το! Θα σε βγάλω στα κανάλια». Γέλαγε και χαϊδευόταν. «Τα αρ[…]α θα μου κλα[…]ν τα κανάλια.»
Και συνέχισε: «Τον έβλεπα να ξεφεύγει. Άνοιξε το πανελόνι και άρχισε να αυν…ται. Είχε ιδρώσει και ήταν απαίσιος. Του φώναζα να ανοίξει τις πόρτες. Με έπιασε από τον σβέρκο και με τράβηξε πάνω του. Ο σιχαμένος. Δεν ξέρω… Ίσως θα έπρεπε να τον δαγκώσω με λύσσα και να του κάνω ζημιά. Ούτε αυτό, όμως, άντεχα να κάνω εκείνη τη στιγμή».
Και κατέληξε: «Έκανα πως παθαίνω κρίση. Χτυπιόμουν. Χέρια, πόδια, γόνατα, αγκώνες. Υστερία. Σοκ. Κρίση. Στην αρχή τού άρεσε. Έβαζε περισσότερη δύναμη και πόθο. “Παρ’ τον. Πάρ’ τον στο στ[…]α”. Μετά από λίγα λεπτά, και αφού είχε δίπλα του ένα αγρίμι, άνοιξε την πόρτα και με πέταξε έξω από το αυτοκίνητο. Έπεσα με τα γόνατα. “Άντε γα[…]ου που θες και ρόλο» αναφέρει στην κατάθεσή της.

Η απάντηση της συζύγου του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδας Νίνου
Η γυναίκα του ηθοποιού Ελπίδα Νίνου διαψεύδει στην ουσία τα λεγόμενα της γυναίκας. «Ως προς την τρίτη καταγγέλλουσα θέλω να αναφέρω ότι δεν τη γνωρίζω, θέλω όμως να πω ότι τα καθίσματα του αυτοκινήτου που είχαμε τότε και ήταν ένα μαύρο τζιπ, ήταν μαύρα και όχι ανοιχτόχρωμα όπως αναφέρει στην κατάθεσή της».
«Όταν δε κλειδώνει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ο οδηγός και ο συνοδηγός μπορούν να ανοίξουν την πόρτα και να βγουν από αυτό, δεν μπορεί όμως κάποιος άλλος να ανοίξει την πόρτα απέξω και να μπει σε αυτό» πρόσθεσε.
Και κατέληξε: «Το κλείδωμα δε, του αυτοκινήτου γίνεται αυτόματα και δεν χρειάζεται καμία ενέργεια του οδηγού.

Δείτε ακόμα:  «Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν είναι πια πατέρας της Λυδίας», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας

 
Θέλει να πάει στο δικαστήριο ο Φιλιππίδης
Την πρόθεσή του να παραστεί στη δίκη τη Δευτέρα 28 Μαρτίου έχει εκφράσει ο Πέτρος Φιλιππίδης. Όπως είπε στο Πρωινό ο Τάσος Τεργιάκης ο ηθοποιός δεν θέλει να διαβάζει και να βλέπει τίποτα στην τηλεόραση που αφορά στην υπόθεσή του.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η νούμερο ένα προτεραιότητα του ηθοποιού είναι να πάει στο δικαστήριο ακόμα και με αμαξίδιο. Μάλιστα ακολουθεί συγκεκριμένη διατροφή και παίρνει και φαρμακευτική αγωγή για να δυναμώσει και να μπορέσει να παραστεί στη δίκη του.

Newsroom | Pireas News