ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

Με επιτυχία η εκδήλωση της ΕΚΟ Ναυτιλίας στο Golf της Γλυφάδας!

Με επιτυχία η εκδήλωση της ΕΚΟ Ναυτιλίας στο Golf της Γλυφάδας!

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση της ΕΚΟ Ναυτιλίας  της Νέας Δημοκρατίας που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Ιουλίου στον χώρο δεξιώσεων του Golf της Γλυφάδας.

Την εκδήλωση παρουσίασε η Γενική Γραμματέας της ΕΚΟ Ναυτιλίας, κ. Αλεξάνδρα Γκανά  και η Υπεύθυνη Οργάνωσης και Εκδηλώσεων, κ. Κωνσταντίνα Ασπρούδη.

Η κ. Αλεξάνδρα Γκανά,  αναφέρθηκε σε όλες τις δράσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της παρελθούσης χρονιάς  και τόνισε πως ήταν μία πολύ δύσκολη αλλά παράλληλα και παραγωγική χρονιά για την Ναυτιλία, ενώ σημείωσε πως πανδημία,  του κορωνοϊού, «αναταράσσει τα νερά» της  ναυτιλίας δημιουργώντας νέα δεδομένα και προκλήσεις.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι δυνατότητες περεταίρω ανάπτυξης της Ναυτιλίας στο πλαίσιο της υλοποίησης του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» και συμμετείχαν εκπρόσωποι της Ελληνικής Ναυτιλίας, Βουλευτές και κεντρικά κομματικά στελέχη.

Με επιτυχία η εκδήλωση της ΕΚΟ Ναυτιλίας στο Golf της Γλυφάδας!

Στην ομιλία του, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, παρουσίασε τον απολογισμό διετίας του Υπουργείου, τον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου και τις δράσεις που συμπεριλαμβάνονται στο Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» για τον τομέα της Ναυτιλίας. Ο υπουργός αναφέρθηκε εκτεταμένα στην έλλειψη  Ελλήνων αξιωματικών, ώστε να στελεχώσουν πλοία με ελληνική σημαία η Ελληνόκτητα με ξένη σημαία και σημείωσε ότι ο τομέας αυτός θα συνδεθεί με την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της Ελληνικής μας Σημαίας.

“Ετοιμάζουμε το ηλεκτρονικό νηολόγιο, τόσο σε σκάφη αναψυχής, όσο και σε ποντοπόρα πλοία και έχουμε σκοπό την αλλαγή μοντέλου λιμενικής διακυβέρνησης. Ήδη έχουμε μπει σε ένα πρόγραμμα εκσυγχρονισμού, δίνοντας 600 εκ. ευρώ και ακόμη 700 που έρχονται για την αλλαγή της δομής του λιμενικού σώματος! Τα επόμενα πέντε χρόνια το Λιμενικό μας θα έχει τελείως άλλη εικόνα” δήλωσε συγκεκριμένα.

Δείτε ακόμα:  Οργή στο διαδίκτυο με το βίντεο του επιχειρηματία να διατάζει εργαζόμενους να ψηφίσουν ΝΔ παρουσία Άδωνι

Κλείνοντας την ομιλία τον, τόνισε την άψογη συνεργασία του Υπουργείου με την ΕΚΟ Ναυτιλίας ενώ δεν παρέλειψε να την συγχαρεί, για ακόμη μία φορά, για την προσπάθεια και τον αγώνα που κάνει προς όφελος της Ναυτιλίας. 

“Πετύχαμε πολλ”, είπε και συνέχισε “Φυσικά με την βοήθειά σας. Είστε μία εξαιρετική ΕΚΟ, καθώς με τις δικές σας συμβουλές και συναντήσεις καταφέραμε και λύσαμε πολλά προβλήματα που απασχολούσαν εδώ και χρόνια την χώρα μας”.

Σειρά πήρε ο Υφυπουργός Ναυτιλίας, κ. Κώστας Κατσαφάδος, ο οποίος στάθηκε στην μεγάλη μείωση της ροής του μεταναστευτικού (κατά 85%) που έχει καταφέρει το συγκεκριμένο Υπουργείο, την χρονιά που μας πέρασε.  Ο Υφυπουργός αναφέρθηκε στην εποικοδομητική  συνεργασία με την ΕΚΟ ναυτιλίας καθώς με διάλογο και τις χρήσιμες καινοτόμες ιδέες της η Ναυτιλία στην χώρα μας, όλο και θα δυναμώνει.

Ειδική μνεία έγινε στην άψογη οργάνωση της εκδήλωσης τόσο από τον πρόεδρο της ΕΚΟ Ναυτιλίας, Λευτέρη Παπαναστασίου όσο και από όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς επίσης και στα οφέλη της ένωσης και την αμέριστη στήριξή της στο Υπουργείο Ναυτιλίας.

Ο Γραμματέας και υπεύθυνος των ΕΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νικόλαος Παγώνης την χαρακτήρισε ως την πιο δραστήρια και οργανωμένη από όλες τις άλλες του κόμματος.

Εντυπωσιακή ήταν η μεγάλη προσέλευση του κόσμου και η μεγάλη ανταπόκριση του σε αυτό το κάλεσμα, ίσως το πρώτο διά ζώσης μετά COVID εποχή, ενώ τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα της τρέχουσας περιόδου και μόνιμο θέμα σχολιασμού και αναφοράς ήταν η ανάγκη του εμβολιασμού όλων των πολιτών, ώστε να βγούμε όσο πιο άμεσα γίνεται από την κρίση της πανδημίας που βιώνουμε, αποκτώντας πίσω τις φυσιολογικές ζωές μας!

Δείτε ακόμα:  "Οι Κουρουμπλήδες κι ο νέος διχασμός"

Με επιτυχία η εκδήλωση της ΕΚΟ Ναυτιλίας στο Golf της Γλυφάδας!

Χορηγοί της μεγάλης αυτής βραδιάς ήταν οι Ρηνιώτης Νίκος, Διευθύνων Σύμβουλος BALUCO LTD, Γκανάς Δημήτριος, Πρόεδρος GANMAR SHIPPING, Μαρκάζος Κώστας, Premia Properties και Σορώτος Μηνάς – CEO – Owner HANDY CHART !

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι:

Πλακιωτάκης Ιωάννης, Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Κατσαφάδος Κώστας, Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Συρίγος Άγγελος, Υφυπουργός Παιδείας, Αρμόδιος για Θέματα Ανώτατης Εκπαίδευσης, Βουλευτής Α’ Αθηνών, Δημόπουλος Γιώργος, Αντιπεριφεριάρχης Αθηνών, Φωστηρόπουλος Γιάννης, Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Χατζηδάκης Διονύσης, Βουλευτής Β3 Νότιου Τομέα Αθηνών, Ρουσσόπουλος Θεόδωρος, Βουλευτής Β1 Βόρειου Τομέα, Δούνια Νόνη, Βουλευτής Α’ Πειραιά, Μπογδάνος Κωνσταντίνος, Βουλευτής Α’ Αθηνών, Κυρανάκης Κώστας, Βουλευτής Β3 Νοτίου Τομέα Αθήνας, Σπανάκης Βασίλης, Βουλευτής Β3 Νοτίου Τομέα Αθήνας, Γκίκας Στέφανος, Βουλευτής Κερκύρας ΝΔ, Κυριαζόπουλος Ευάγγελος Γ.Γ. Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Κουτουλάκης Μανώλης, Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Καλογήρου Χριστιάνα, Γενική Γραμματέας Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μπρατάκος Ιωάννης, Γενικός Διευθυντής ΝΔ, Ρωμανός Νίκος, Διευθυντής Γραφείου Τύπου, Παγώνης Νίκος, Γραμματέας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων (Ε.Κ.Ο.) Ν.Δ., Μαρινάκης Παύλος, Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ.

Ήταν επίσης οι Πατέρας Γεώργιος, Πρόεδρος Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Αράπης Μιχάλης, Πρόεδρος Ε.Κ.Ο. Επιστημόνων Μεγάλης Βρετανίας, Βενιέρης Αντώνιος, Πρόεδρος Διεθνούς Ναυτικής Ενώσεως, Γαλανάκης Σταύρος, Πρόεδρος εταιρίας ELVICTOR GOUP INC – ΕΙΣΗΓΜΕΝΗΣ ΣΤΟ N.Y.S.E., Δορκοφίκη Αγγελική, Πρόεδρος ΕΚΟ Πολιτισμού, Καλιβρούσης Νικόλαος, Αντιπρόεδρος ΝΑΤ, Πρόεδρος ΕΛΟΕΝ, Καμαρινάκης Απόστολος, Πρόεδρος Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας, Κατραμάδου Κουζηνία, Εμπειρογνώμων Πρεσβευτής Σύμβουλος Α’, Κόντες Θεόδωρος, Πρώην Πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων, Μαρκόγιαννης Γεώργιος, Διευθυντής Μουσείου Ναυτικής Παράδοσης, Μητρόπουλος Ιωάννης, Πρόεδρος ΕΚΟ Γ.Λ.Κ., Διευθυντής Πολ. Γραφ. Χρ. Σταικούρα, Νταϊφά Ειρήνη, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Marine Club, Πρωτοψάλτης Σπύρος, Διοικητής ΟΑΕΔ, Τσαγκαρόπουλος Κωνσταντίνος, Πρόεδρος ΝΑΤ – ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ATTICA BANΚ, Ματθαίου Δημήτριος, Διευθύνων Σύμβουλος της Arcadia Shipmanagement – Πρόεδρος του παγκόσμιου μη κερδοσκοπικού οργανισμού Green Awards και ΠΡΟΕΔΡΟΣ της AHEPA MARITIME SAINT NICKOLAS, Πετράκη Έλπη, Πρόεδρος της WISTA και αντιπροεδρο της ΕΕΝΜΑ, Σφυρής Σοφοκλής, Διευθύνων Σύμβουλος ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ATHENS INSURANCE BROKERS, Δασκαλάκης Νίκος, Διευθύνων Σύμβουλος εταιρείας Συμβούλων MANAGEMENT CORPORATION, Παπαγιάννης Ανδριανός, Πρόεδρος εταιρίας Ανδρέας Παπαγιάννης ΑΕΒΕ, Δημητριάδης- Ευγενίδης Λεωνίδας, Πρεσβευτής του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΙΜΟ) στην Ελλάδα- Πρόεδρος, Ίδρυμα Ευγενίδου, Προκοπάκης Ηρακλής, CΕO Εταιρίας DANAOS CORPORATION.

Δείτε ακόμα:  Δημοσκόπηση: Κατσαφάδος και Μανωλάκος πρώτοι στην Α Πειραιά- Ποιοι προηγούνται στην Β Πειραιά

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό καθώς και το video της live μετάδοσης:

Με επιτυχία η εκδήλωση της ΕΚΟ Ναυτιλίας στο Golf της Γλυφάδας! Με επιτυχία η εκδήλωση της ΕΚΟ Ναυτιλίας στο Golf της Γλυφάδας! Με επιτυχία η εκδήλωση της ΕΚΟ Ναυτιλίας στο Golf της Γλυφάδας! Με επιτυχία η εκδήλωση της ΕΚΟ Ναυτιλίας στο Golf της Γλυφάδας! Με επιτυχία η εκδήλωση της ΕΚΟ Ναυτιλίας στο Golf της Γλυφάδας! Με επιτυχία η εκδήλωση της ΕΚΟ Ναυτιλίας στο Golf της Γλυφάδας!

 

 

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

λεωνιδας μανωλακος

Ο Σταύρος Λιλόγλου είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στα αντικείμενα της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Εκπαίδευσης Προϊσταμένων τμημάτων, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και της Διοίκησης Εκπαιδευτικών Μονάδων. Είναι blogger και έχει ασχοληθεί με επιμέλειες κειμένων και εκδόσεων.