Με επιτυχία η προεκλογική συγκέντρωση του Γιάννη Σγουρού στον Πειραιά

Με επιτυχία η προεκλογική συγκέντρωση του Γιάννη Σγουρού στον Πειραιά

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση πολιτών του Πειραιά, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, η προεκλογική συγκέντρωση της παράταξης #Αττική_Ανεξάρτητη_Αυτοδιοίκηση, στην αίθουσα του Πειραϊκού Συνδέσμου.
 
Ευχαριστώ από καρδιάς για την παρουσία τους: τον Γιάννη Μώραλη, Δήμαρχο Πειραιά, τον Γιάννη Μίχα πρώην Νομάρχη Πειραιά, τους Γρηγόρη Νιώτη και Γιάννη Διαμαντίδη, πρώην υπουργοί, τον Σταύρο Κασιμάτη, πρώην Δήμαρχος Κορυδαλλού, τους Κανέλλο Λάλο και Δημήτρη Διαμαντίδη, πρώην βουλευτές.
 
Επίσης, τον Γιώργο Γαβρίλη υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, τον Παντελή Καμά υποψήφιο Δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, τον Δημήτρη Λιντζέρη υποψήφιος Δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη, τον Κανέλλος Τούντας, υποψήφιο Δήμαρχο Νίκαιας-Ρέντη, τον Στέλιο Μανουσάκη, πρώην Προεδρο Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, τον Παναγιώτη Αβραμίδη Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, την Μάρα Κουκουδάκη, την Εύα Ζούπη, τον Ανδρέας Βροντάκης και τον Βασίλη Κατσαφάδο, μέλη της Κ.Π.Ε. ΠΑΣΟΚ, τους Στάθης Οικονόμου και Βάνα Δατσέρη, γραμματείς Α΄και Β΄ Πειραιά ΠΑΣΟΚ και δεκάδες υποψηφίους Δημοτικούς και Κοινοτικούς σύμβουλους και εκπρόσωπους φορέων.
Ανέπτυξα στην ομιλία μου τις θέσεις της παράταξης για την επόμενη μέρα της Περιφέρειας Αττικής και ιδιαίτερα στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά. Αναφερόμενος στον Πειραιά, τόνισα ότι αποτελεί προτεραιότητα για τη νέα περίοδο, τονίζοντας ότι όσα χρόνια η Παράταξή μας ήταν στη διοίκηση, έγινε πολύ σημαντικό έργο. Μόνο σε 3,5 χρόνια στην Περιφέρεια έγιναν περισσότερα από 200 έργα. Έργα υποδομής και θωράκισης και όχι βιτρίνας.
✅ Χρηματοδοτήσαμε το εμβληματικό έργο αποκατάστασης του Δημοτικού Θεάτρου για να γίνει πάλι τοπόσημο και κοιτίδα πολιτισμού για την πόλη.
✅ Χρηματοδοτήσαμε τη νέα Ράλλειο Σχολή.
✅ Χρηματοδοτήσαμε την αναστήλωση του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος.
✅ Ξεκινήσαμε το μοναδικό και πρωτοποριακό έργο για την Ελλάδα, τον Υποθαλάσσιο Αγωγό Αίγινας.
✅ Χρηματοδοτήσαμε και ξεκινήσαμε το βιολογικό καθαρισμό Σπετσών.
✅ Κάναμε μεγάλα αντιπλημμυρικά έργα σε περιοχές του ευρύτερου Πειραιά και των Νησιών.
Τονίζουμε πως εμείς ουδέποτε είχαμε στο πρόγραμμά μας εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων στον Πειραιά, όπως κάνει σήμερα η διοίκηση και θέλει να προχωρήσει ο κ. Χαρδαλιάς. Και μάλιστα, εργοστάσιο Καύσης Απορριμμάτων, δηλαδή για μια ακόμη συνειδητή υποβάθμιση του Πειραιά.
Σε ό,τι αφορά την εκλογική μάχη η περίοδος Πατούλη ήταν καταστροφική σε όλα τα επίπεδα και τώρα η Κυβέρνηση αντιμετωπίζει την Περιφέρεια ως ένα ακόμα Υφυπουργείο της.
Αντικατέστησε τον Πατούλη και έφερε «φυτευτό» ένα κομματικό στέλεχος που ως Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και ως Υφυπουργός Αμύνης έχει συνδέσει το όνομα του με ουκ ολίγες καταστροφές.
Ο κ. Χαρδαλιάς θέλει να μετατρέψει την Περιφέρεια Αττικής σε δεκανίκι της Κυβέρνησης, σε ένα ακόμα Υφυπουργείο της κεντρικής εξουσίας, ενώ εμείς παλεύουμε για την οικονομική αυτοτέλεια και την ανθεκτικότητα.
Στις εκλογές του Οκτωβρίου ψηφίζουμε για Περιφερειάρχη και όχι για κομματάρχη – τοποτηρητή.
Εμείς, θέλουμε συνεργασία με την κεντρική εξουσία – όχι να αποφασίζει μόνη της για τη ζωή και το μέλλον μας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Γιάννης Ραγκούσης: Η κυβέρνηση οδηγεί σε διάλυση το Παιδοψυχιατρικό Τμήμα του Τζάνειου Νοσοκομείου Πειραιά

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News