Με κρίνουν γιατί είμαι γυναίκα, αριστερή και έχω το θάρρος της γνώμης μου

MEDIA ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Μα εγώ φορούσα στενά ρούχα για να επιβάλω το δικαίωμά μου να κάνω ό,τι μου γουστάρει»
Η Νατάσσα Μποφίλιου απάντησε στα σχόλια που ακούστηκαν για τη φωτογράφιση στο Λονδίνο, μιλώντας στο podcast του Pride Radio 986 και στον Τάσο Μπιμπισίδη. Απόσπασμα όσων είπε προβλήθηκε στο «Πρωινό μας».

«Έχω κριθεί πολλές φορές για την εικόνα μου, και από τη μία πλευρά και από την άλλη. Δηλαδή έχω κριθεί για την εικόνα μου, γιατί δεν μπορώ να είμαι έντεχνη τραγουδίστρια και να είμαι ντυμένη έτσι. Δεν μπορώ να τραγουδάω αυτό το είδος μουσικής και να έχω τα μαλλιά μου σε αυτό το χρώμα.

Πρέπει να αδυνατίσω γιατί δεν γίνεται να φοράω στενά ρούχα. Έχει έρθει καλλιτέχνιδα και μου έχει πει “μα δεν μπορεί να είσαι αυτά τα παραπάνω κιλάκια και να φοράς τόσο στενά ρούχα, πρέπει να φοράς φαρδιά ρούχα”.

Μα εγώ φορούσα στενά ρούχα για να επιβάλω το δικαίωμά μου να κάνω ό,τι μου γουστάρει. Να φοράω στενά ρούχα μου άμα θέλω, να βγάζω τα β@@ μου άμα θέλω, να τα βάζω μέσα άμα θέλω. Οπότε εγώ ένιωθα την ανάγκη να το διεκδικήσω χωρίς να έχω τα εργαλεία να τοποθετηθώ σε αυτό και να το εξηγήσω» ανέφερε η Νατάσα Μποφίλιου.

«Ο κυριότερος λόγος, νομίζω, που έγινε όλο αυτό, δεν είναι επειδή είμαι γυναίκα, είναι επειδή είμαι γυναίκα, αριστερή και έχω το θάρρος της γνώμης μου», ανέφερε ακόμη η Νατάσσα Μποφίλιου.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Κηφισού

Newsroom | Pireas News