ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

«Με μία μπάλα του μπάσκετ να ενώνει όλα τα παιδιά!»

«Με μία μπάλα του μπάσκετ να ενώνει όλα τα παιδιά!»

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Με μία μπάλα του μπάσκετ να ενώνει όλα τα παιδιά!»

Αθλητική δράση του Δήμου Πειραιά του Ο.Π.Α.Ν. και του «Τζάμπολ Αγάπης»  στον προαύλιο χώρο του  Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά

  Ο Δήμος Πειραιά και ο Οργανισμός  Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας σε συνεργασία με το «Τζάμπολ Αγάπης», διοργανώνουν αθλητική δράση με τίτλο «Με μία μπάλα του μπάσκετ να ενώνει όλα τα παιδιά!».

Η αθλητική δράση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021,   στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, από τις 18:00 έως τις 20:00,  σε δύο φορητές μπασκέτες, όπου μικροί και μεγάλοι, καταργώντας κάθε διαφορετικότητα, θα προσπαθήσουν να πετύχουν όσα περισσότερα καλάθια μπορούν.

Δείτε ακόμα:  Πασαλιμάνι: Έναρξη 12ης ανθοκομικής έκθεσης στον Πειραιά

Οι συμμετέχοντες θα διεκδικήσουν καλαθοσφαιρικά δώρα, τα οποία προσφέρουν οι ομάδες μπάσκετ της Α1 του Ελληνικού Πρωταθλήματος και ο ΕΣΑΚΕ!

Κατά τη διάρκεια της αθλητικής δράσης, όποιος επιθυμεί μπορεί να συνεισφέρει, με οποιοδήποτε ποσό, στο έργο του «Τζάμπολ Αγάπης».

Να σημειωθεί ότι την επόμενη σχολική περίοδο, ο Ο.Π.Α.Ν.  και το «Τζάμπολ Αγάπης», θα πραγματοποιήσουν το αθλητικό καλαθοσφαιρικό πρόγραμμα «Μπασκετικός Αδερφός» για όλες τις σχολικές μονάδες Ειδικής Αγωγής του Δήμου Πειραιά.  

Δείτε ακόμα:  ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ο Λεωνίδας Μανωλάκος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Γιάννη Μώραλη

Σχετικά με το πρόγραμμα της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής του «Τζάμπολ Αγάπης»:  

Το «Τζάμπολ Αγάπης» ξεκίνησε την πορεία του στον Πειραιά, το 2016, από τον Ιωάννη Τσουμπρή, καθηγητή Φυσικής Αγωγής και γονέα παιδιού με αυτισμό. Η πρώτη αγωνιστική δράση πραγματοποιήθηκε για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο για παιδιά με Αυτισμό του Πειραιά, με την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά και των συλλόγων καλαθοσφαίρισης Α.Ο.Φ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ, ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ, ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  και ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΚΑΛΛΙΠΟΛΗΣ.

Πλέον αποτελεί εξειδικευμένο πρόγραμμα προπόνησης ΑμεΑ, με έδρα το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και με παραρτήματα σε περιοχές της Αττικής, της Θεσσαλονίκης, αλλά και σε επαρχιακές πόλεις.

Δείτε ακόμα:  Σεμινάριο : «Γονεϊκότητα και Παιδί, Χτίζοντας έναν υγιή συναισθηματικό δεσμό» στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το «Τζάμπολ Αγάπης» :  στο site www.tzampolagapis.gr  και στα τηλέφωνα : 210-4186343  και 694 4307959.

Επίσης, στον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του  Δήμου Πειραιά

στα τηλέφωνα :  210-4137-708, 210-4177-389 και  210-4136-355.  

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

λεωνιδας μανωλακος

Ο Σταύρος Λιλόγλου είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στα αντικείμενα της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Εκπαίδευσης Προϊσταμένων τμημάτων, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και της Διοίκησης Εκπαιδευτικών Μονάδων. Είναι blogger και έχει ασχοληθεί με επιμέλειες κειμένων και εκδόσεων.