«Με περιγράφετε λες και είμαι το τέρας του Λοχ Νες» λέει η 38χρονη

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Ζούσα υπό το καθεστώς του φόβου, των απειλών, έχω περάσει πάρα πολλά κι όπως θα αποδειχθεί στο δικαστήριο, ήμουν σε απόλυτη άμυνα»
Για την επίθεση που πραγματοποίησε με καυστικό υγρό σε ξενοδοχείο στη Χερσόνησο Ηρακλείου σε βάρος του 36χρονου συζύγου της, ο οποίος νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο Θριάσιο Νοσοκομείο, μίλησε μέσα από τη φυλακή όπου κρατείται μετά την απολογία της η καθ’ ομολογίαν δράστιδα.
«Αυτή είναι η πρώτη φορά που επιτρέπω να παίζει η φωνή μου στα Μέσα. Οποιοσδήποτε άλλος παίζει τη φωνή μου, θα μηνυθεί. Είναι η πρώτη φορά που επιλέγω να ακουστεί η φωνή μου και δεν επιλέγω τυχαία. Δεν θα κάνουμε εδώ το δικαστήριο» δήλωσε η 38χρονη στην εκπομπή «Tlive», προσθέτοντας πως «είμαι συντετριμμένη για όλο αυτό κι εύχομαι η πορεία της υγείας αυτού του ανθρώπου να εξελιχθεί και να πάνε όλα καλά. Λυπάμαι βαθιά, ακούγονται τέρατα, πράγματα που δεν ισχύουν και θα πρέπει να ενημερώσω, ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ένας σκληρός κακοποιός, που δεν έχει διστάσει να ανοίξει πυρ σε ένα κλαμπ γεμάτο από κόσμο εναντίον αστυνομικών».
Η 38χρονη συνέχισε λέγοντας ότι «ζούσα υπό το καθεστώς του φόβου, των απειλών, έχω περάσει πάρα πολλά κι όπως θα αποδειχθεί στο δικαστήριο, ήμουν σε απόλυτη άμυνα. Το λάθος μου ήταν αυτή η επιλογή, αλλά έχω αποδείξει, ότι επιλέγω λάθος συντρόφους, όπως πολύ καλά γνωρίζεις», επαναλαμβάνοντας ότι «δεν είχα καμία πρόθεση να σκοτώσω τον άνθρωπο. Με περιγράφετε στα Mέσα λες και είμαι το τέρας του Λοχ Νες».

«Προφανώς δεν δικαιολογείται η πράξη μου με λογική. Φυσικά ένας άνθρωπος δεν πρέπει να λειτουργεί κατ’ αυτόν τον τρόπο. Έπρεπε να έχω πάει στην Αστυνομία. Έπρεπε να έχω κάνει διαφορετικούς χειρισμούς. Όμως τη συγκεκριμένη στιγμή η οποιαδήποτε γυναίκα, αν έβλεπε αυτό που ζούσα εγώ, θα συμπεριφερόταν με τον ίδιο τρόπο. Πραγματικά κινδύνευε η ζωή μου. Έχω εξηγήσει στη Δικαιοσύνη για ποιον λόγο πήγα σε αυτό το ξενοδοχείο. Εμένα λένε χειριστική, αλλά δεν έχετε ιδέα πόσο χειριστικός είναι αυτός ο άνθρωπος και με πόσους τρόπους μπορεί να σου επιβληθεί» δήλωσε ακόμη η 38χρονη.
Τέλος, η 38χρονη επανέλαβε ότι αγόρασε το οξύ νόμιμα. «Αγόρασα ένα ισχυρό υγρό νόμιμα. Δεν πήγα να βρω έναν Πακιστανό, να του δώσω χρήματα, να μου βρει κάτι στη μαύρη αγορά, ώστε να βλάψω έναν άνθρωπο».

Δείτε ακόμα:  Με επιχειρηματολογία… Κουτσούμπα το κήρυγμα Ιγνάτιου

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News