Με τι καιρό θα ψήσουμε τον οβελία

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πάσχα με ηλιοφάνεια κι άνοδο της θερμοκρασίας
Γενικά αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός σε όλη τη χώρα σήμερα Κυριακή του Πάσχα και θα είναι ιδανικός για όσους θέλουν να γιορτάσουν την ημέρα, σουβλίζοντας τον πατροπαράδοτο οβελία.
Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις θα υπάρχουν στα βόρεια κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης, κυρίως στα δυτικά, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Η μέγιστη τιμή της θα φτάσει τους 24 με 25 βαθμούς και στα ανατολικά ηπειρωτικά, κατά τόπους τους 26 βαθμούς Κελσίου.
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:
ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα το απόγευμα νότιοι με την ίδια ένταση.Θερμοκρασία: Από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις.Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 και το απόγευμα νότιοι έως 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 11 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα πιο πυκνές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, κυρίως στα ορεινά.Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 09 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Στα βόρεια λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος.Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις κυρίως στη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος.Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 14 έως 23 και στην Κρήτη έως 25 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις στα βόρεια από το απόγευμα.Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
ΕΥΒΟΙΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
 
 
 

Δείτε ακόμα:  Αποκριές στην Αθήνα με 80 εκδηλώσεις σε 55 σημεία

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News