«Με τους άλλους που έχουν γίνει καλά θα ασχοληθείτε;», φώναζε ο κατηγορούμενος

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η αίθουσα ήταν εξαιρετικά μικρή με αποτέλεσμα να υπάρξουν διαμαρτυρίες
«Με τους άλλους που έχουν γίνει καλά θα ασχοληθείτε;». Ήταν τα λόγια που φώναξε ο αποκαλούμενος «ψευτογιατρός» την ώρα που ισχυρή αστυνομική δύναμη τον οδηγούσε, μετά τη λήξη της καραντίνας στην οποία ήταν λόγω της νόσησης από κορονοιό, στο δικαστήριο όπου δικάζεται για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες.
Ωστόσο, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο προχώρησε σε νέα διακοπή για αύριο Τρίτη στη εκδίκαση της υπόθεσης μετά τις διαμαρτυρίες για την μικρή αίθουσα που φιλοξενεί την δίκη.
Η αίθουσα ήταν εξαιρετικά μικρή με αποτέλεσμα να υπάρξουν διαμαρτυρίες και να δηλωθεί η πρόθεση των δικηγόρων να αποχωρήσουν αν δε βρεθεί λύση.
«Δεν μπορεί να υποχρεώνει ένα δικαστήριο να γίνεται μια δίκη σαν να είμαστε σε περίπτερο. Πως να καθίσουμε, δεν τηρούνται οι κανόνες υγιεινής, είμαστε κίνδυνος ο ένας για τον άλλο. Θα αποχωρήσουμε όχι από ιδιοτροπία, αλλά για λόγους αναγκαιότητας. Η αίθουσα δεν κάνει ούτε για δημοσίευση διαθηκών. Εμείς θα απευθυνθούμε στη διοίκηση του Πρωτοδικείου. Είμαι 76 ετών να μείνω όρθιος και να δικάσω; Είναι ζήτημα πολιτισμού. Δεν είναι περίπτερο να περνάμε να παίρνουμε και να φεύγουμε» ανέφερε ο Βασίλης Δημακόπουλος, συνήγορος εκ των κατηγορουμένων.
Η δίκη, τελικά, διεκόπη ενώ ο κατηγορούμενος οδηγείται στην Ευελπίδων προκειμένου να λάβει προθεσμία για τη δεύτερη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του για «ξέπλυμα βρώμικου χρήματος».
Ο 48χρονος κατηγορούμενος αποχωρώντας από τα δικαστήρια απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους είπε :
«Θα πω τα πάντα όταν έρθει η ώρα. Γι’ αυτούς που έγιναν καλά δεν θα ασχοληθείτε; Οφείλω πολλές συγγνώμες και θα τις πω εκεί που πρέπει. Οι ασθενείς ήταν τελικού σταδίου και δεν είχαν άλλη θεραπεία και έρχονταν σε μένα για θεραπεία με βότανα».

Δείτε ακόμα:  Τουλάχιστον 278 διασωθέντες – Σε εξέλιξη επιχείρηση για τον εντοπισμό 11 αγνοουμένων μεταξύ των οποίων και 3 Έλληνες

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Newsroom | Pireas News