Μέχρι τους 25 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα – Πού θα βρέξει

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η πρόγνωση του καιρού για όλα τα γεωγραφικά τμήματα της χώρας
Σχεδόν σε όλη τη χώρα θα είναι καλός ο καιρός σήμερα, Κυριακή 30 Οκτωβρίου, με την θερμοκρασία να παραμένει στα ίδια επίπεδα.
Σύμφωνα με το meteo.gr, αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις, κυρίως στο Αιγαίο, στην Ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην Κρήτη. Πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών υπάρχει κυρίως για τα ορεινά της Κρήτης. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του 24ώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 3 έως 19, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 7 έως 23, στη Θεσσαλία από 9 έως 23, στην Ήπειρο από 9 έως 24, στην Ανατολική Στερεά από 12 έως 21, στη Δυτική Στερεά από 11 έως 24, στην Πελοπόννησο από 12 έως 25, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 24, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου και στις Σποράδες από 14 έως 21, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 13 έως 24, στις Κυκλάδες από 14 έως 21, στα Δωδεκάνησα από 11 έως 23 και στην Κρήτη από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ και από το πρωί 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ όμως από το πρωί έως απόγευμα θα στραφούν πρόσκαιρα σε βορειοδυτικούς ίδιας έντασης.
Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις κατά διαστήματα, κυρίως στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ και από το πρωί έως το μεσημέρι 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 16 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε ακόμα:  Τέλος τα μέτρα για τον κορονοϊό – Ποιες είναι οι δύο εξαιρέσεις

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News