Μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού αγνοούμενου Πολωνού τουρίστα στα Χανιά

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το τηλέφωνο του απενεργοποιήθηκε μετά την τελευταία του επικοινωνία χθες βράδυ
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας για τον εντοπισμό ενός 55χρονου Πολωνού, ο οποίος αγνοείται στο μονοπάτι μεταξύ Σούγιας και Αγίας Ρούμελης νότια του νομού Χανίων.
Ο Πολωνός που βρίσκεται στα Χανιά για διακοπές μαζί με τη σύζυγό του, ξεκίνησε μόνος του χθες το πρωί να διασχίσει το δύσκολο μονοπάτι. Περίπου στις 9:00 το πρωί εντόπισε έναν κάτοικο της Σούγιας, ο οποίος τον ρώτησε πού πηγαίνει και όταν εκείνος του είπε, ότι θα διασχίσει το μονοπάτι, τον ενημέρωσε ότι είναι δύσκολο και τον ρώτησε αν έχει μαζί του νερό. Ο περιπατητής του είπε ότι έχει μαζί του 3 λίτρα νερό και ότι θα τα καταφέρει, αντάλλαξαν τηλέφωνα και συνέχισε ο καθένας στον προορισμό του.
Περίπου στις 8:00 το βράδυ ο Πολωνός πήρε τηλέφωνο τον κάτοικο της Σουγιάς και του είπε ότι έχει χαθεί, του έχει τελειώσει το νερό ότι βρίσκεται περίπου στην περιοχή Δώματα και δεν ξέρει πού να πάει. Όσες προσπάθειες και αν έγιναν από εκείνη την ώρα και μετά, ήταν δύσκολο να τον εντοπίσουν, καθώς το τηλέφωνο του είναι απενεργοποιημένο.
Αυτήν την ώρα είναι σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση με τρία άτομα από το πυροσβεστικό κλιμάκιο της Ανώπολης Σφακίων, έναν αστυνομικό από το αστυνομικό τμήμα Σφακίων και δύο ακόμη μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας Χανίων, από την ομάδα Ίκαρος, χειριστές του drone της πυροσβεστικής οι οποίοι βρίσκονται στην περιοχή και έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του 55χρονου άντρα.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Θέμα χρόνου θεωρεί ο Μαγιορκίνης την εξάπλωση της παραλλαγής Όμικρον στην Ελλάδα

Newsroom | Pireas News