Μεγάλο μουσικό αφιέρωμα για τον Νίκο Ξανθόπουλο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η τιμητική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Μαΐου 2023 και ώρα 8μ.μ. στο Παναιτώλιο
Με ένα μεγάλο μουσικό αφιέρωμα τιμούν ο Δήμος Νέας Ιωνίας και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας τον αείμνηστο ηθοποιό και καλλιτέχνη, Νίκο Ξανθόπουλο, που μεγάλωσε στην πόλη.
«Σε μια ιστορική μουσική βραδιά για τον πολιτισμό της πόλης μας, παρουσιάζεται η ζωή και το έργο του Νίκου Ξανθόπουλου, με αφορμή την μεγάλη απώλειά του στις αρχές του 2023, ενός έτους που παράλληλα τιμάται η ιστορική πορεία της Νέας Ιωνίας και των ανθρώπων της με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυσή της.
Η τιμητική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Μαΐου 2023 και ώρα 8μ.μ. στο Παναιτώλιο, στην Αλσούπολη, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό», σημειώθηκε στην σχετική ανακοίνωση του ΟΠΑΝ.
1953. Ο Νίκος Ξανθόπουλος σημαιοφόρος στο Γυμνάσιο σε παρέλαση στη Νέα ΙωνίαΣυμμετέχουν:
Δημήτρης Ρέπας – τραγούδι, μπουζούκιΔημήτρης Καρασαβίδης – τραγούδι, ποντιακή λύραΝανά Βόμβου – τραγούδιΣτέλλα Καρύδα – τραγούδιΒαγγέλης Σαραντίδης – μπουζούκι, βιολί, τραγούδιΣτέλιος Καρύδας – κιθάραΓιώργος Παπιώτης – κρουστάΔέσποινα Παναγιωταρά – σαντούριΔημήτρης Παπαδάμης – ακορντέονΣυμμετέχει επίσης η 9μελής λαϊκή ορχήστρα και τραγουδιστές με τη συμμετοχή της χορωδίας παραδοσιακού και λαϊκού τραγουδιού Ο.Π.Α.Ν.Μουσική επιμέλεια – διδασκαλία χορωδίας: Βαγγέλης Σαραντίδης

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Τα στρεσαρισμένα φυτά… βογκάνε – Ακούστε το ηχητικό από την επιστημονική ανακάλυψη

Newsroom | Pireas News