Μείωση του κόστους διέλευσης στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου για τους κατοίκους Ναυπακτίας και Δωρίδας ζητάει η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εστάλη επιστολή προς την εταιρεία εκμετάλλευσης της Γέφυρας
Η μείωση του πακέτου των μηνιαίων διελεύσεων της γέφυρας του Ρίου Αντιρρίου ήταν βασικό θέμα συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία τής Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας με εκπροσώπους του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπακτίας και Δωρίδας.
Στο πλαίσιο της συνάντησης, όπως αναφέρει ανακοίνωση της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, αποφασίσθηκε και εστάλη επιστολή προς την εταιρεία εκμετάλλευσης της Γέφυρας Ρίου Αντιρρίου, η οποία κοινοποιήθηκε και στον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σταϊκούρα, με αίτημα τη μείωση του κόστους διέλευσης στη Γέφυρα για όλους τους κατοίκους της Ναυπακτίας και Δωρίδας.
Μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι: «αιτούμαστε την μείωση του κόστους διέλευσης για τους κατοίκους της περιοχής εκατέρωθεν της Γέφυρας, εργαζομένων με τόπο εργασίας στην απέναντι πλευρά της Γέφυρας και ασθενών που μεταβαίνουν τακτικά για οποιαδήποτε θεραπεία και πρέπει να τη διασχίζουν. Και τούτο διότι πρέπει να ληφθούν υπόψη και οι ανάγκες των κατοίκων, εργαζομένων, αλλά και ασθενών, οι οποίοι, είτε λόγω της εργασίας τους είτε για λόγους υγείας, αναγκάζονται να διέρχονται καθημερινά επί δύο φορές ημερησίως τη Γέφυρα, με αποτέλεσμα να εκτοξεύεται το κόστος της μετακίνησής τους».
Επιπλέον, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, σημειώνεται «η επίδειξη εταιρικής κοινωνικής ευθύνης εκ μέρους της εταιρείας θα αποτελέσει σημαντική αρωγή στον δοκιμαζόμενο από την ακρίβεια και αισχροκέρδεια τοπικό πληθυσμό».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  52 θάνατοι και 61 διασωληνωμένοι την τελευταία εβδομάδα – 14 θετικά δείγματα στην παραλλαγή «Αρκτούρος»

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News