«Μέσα στο σπίτι γινόταν “τρίο” παρουσία της μικρής»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανατριχιαστικά είναι όσα καταγγέλλει η γυναίκα που μαζί με τον συγγραφέα έφεραν στο φως την υπόθεση βιασμού των δύο παιδιών από τον πατέρα τους
Φρίκη προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις για όσα βίωναν τα αδέρφια στα Πετράλωνα, τα οποία βίαζε ο πατέρας του, ενώ η μητέρα τους γνώριζε και δεν μίλαγε.
Η ιδιοκτήτρια καφετέριας που μαζί με τον συγγραφέα έφεραν στο φως την καταγγελία των παιδιών, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είπε: «Τα παιδιά ήταν παραμελημένα. Ο μικρός δεν ήταν σε καλή κατάσταση, ήταν φοβισμένος. Και το κορίτσι. Από τις κουβέντες που κάναμε, θεωρούσα ότι ήταν σε τέλμα. Η μητέρα μου ανέφερε, ότι ο γιος της έπαιρνε πολλά φάρμακα και ότι είχε αναγκαστεί σε κάποιες πλύσεις στομάχου. Η 22χρονη και η μητέρα της αποκαλούσαν το παιδί σκ@@@η».
«Όταν ρώτησα τη μητέρα, γιατί συμβαίνουν όλα αυτά, μου είχε πει, ότι η ψυχολόγος της είχε αναφέρει, ότι του παιδιού του λείπει ο πατέρας του. Της πρότεινε (ο συγγραφέας) να κάνει μάθημα στα δύο μεγάλα παιδιά. Η μητέρα δεν ήξερε πώς να το πει στον πατέρα. Δεν ήθελε να έρθουμε σε επαφή με αυτόν. Έκανε μάθημα στον 17χρονο και εισέβαλε τρέχοντας η μικρή, δεν ήθελε να φύγει από εκεί. Ήρθε ο πατέρας και την άρπαξε. Ήταν με το εσώρουχο. Η μητέρα με ρώτησε, πόσο (ο συγγραφέας) είναι διατεθειμένος να κάνει σχέση μαζί της. Από τις πρώτες μέρες είχε φωτογραφία του με τα παιδιά της» ανέφερε ακόμη.
Η γυναίκα είπε, ότι μέσα στο σπίτι «γινόταν τρίο» παρουσία της μικρής. «Ο 17χρονος μας είχε πει, ότι τον είχε βιάσει ο θείος, παρουσία του πατέρα, είπε ότι είδε και άλλα παιδιά» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε ακόμα:  House of Fame: Ποιος παίκτης πήρε απευθείας το εισιτήριο για τον τελικό – video

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Newsroom | Pireas News