Μέσα στον Απρίλιο ανοίγει η εξωτερική εστίαση

Μέσα στον Απρίλιο ανοίγει η εξωτερική εστίαση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολύ θετικό μήνυμα ότι η εξωτερική εστίαση θα μπορέσει να ανοίξει μέσα στον Απρίλιο έστειλε ο Άκης Σκέρτσος.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ εξήγησε ότι κάτι τέτοιο θα ευνοηθεί από τις καλές καιρικές συνθήκες, σημειώνοντας ότι εκτός από την εστίαση και το λιανεμπόριο και η εκπαίδευση μπορούν να ανοίξουν στις αρχές Απριλίου λόγω και της κυκλοφορίας των self test.

«Η συμπληρωματική στρατηγική που θα εφαρμοστεί από αρχές Απριλίου έχει στόχο το ελεγχόμενο άνοιγμα αγοράς, κοινωνίας και εκπαίδευσης. Τα δωρεάν τεστ θα δώσουν αυτή τη δυνατότητα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός.

«Το ευτυχές είναι ότι υπάρχει η τάση σταθεροποίησης και αποκλιμάκωσης των κρουσμάτων, των εισαγωγών στα νοσοκομεία και αύξηση των εξιτηρίων», πρόσθεσε.

Για τις διαδημοτικές μετακινήσεις είναι πολύ νωρίς να ειπωθεί κάτι με τη συζήτηση να μετατίθεται όταν θα έχει επιτευχθεί το πρώτο τείχος ανοσίας ως προς τον εμβολιασμό.

«Η παροχή των δωρεάν τεστ θα ισχύσει για Απρίλιο και Μάιο και από τον Ιούνιο θα μπορεί να υποχωρήσει λόγω των αυξημένων εμβολιασμών. Αν χρειαστεί όμως όμως θα συνεχιστεί», κατέληξε ο κ. Σκέρτσος.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Aυτή είναι η ΚΥΑ με τα νέα μέτρα – Αναλυτικά όλα όσα ισχύουν από σήμερα

Newsroom | Pireas News