Μετακινήσεις: Η ημερομηνία που θα πούμε «αντίο» στα SMS στο 13033

Μετακινήσεις: Η ημερομηνία που θα πούμε «αντίο» στα SMS στο 13033

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Αντίο» αναμένεται να πούμε σε λίγο καιρό στα SMS που αποστέλλουμε εδώ και μήνες στο 13033 για τις μετακινήσεις μας στη διάρκεια του lockdown.

Η αντίστροφη μέτρηση για την κατάργηση του εν λόγω μέτρου έχει ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθεί με την απόφαση άρσης των περιοριστικών μέτρων μετά το Πάσχα, εφόσον φυσικά το επιτρέψει η επιδημιολογική εικόνα της χώρας.

Με λίγα λόγια, η κατάργηση της νυχτερινής απαγόρευσης κυκλοφορίας των πολιτών και το άνοιγμα όλων των δραστηριοτήτων είναι αυτά που θα σηματοδοτήσουν το τέλος των SMS στο 13033.

Οι λεπτομέρειες σχετικά με τις ημερομηνίες για την επιστροφή στην κανονικότητα δεν έχουν ακόμα «κλειδώσει», ωστόσο το Μέγαρο Μαξίμου έχει καταρτίσει σχέδιο, το οποίο θα μπορέσει να ενεργοποιηθεί όταν σταθεροποιηθεί η πανδημία στη χώρα και τα προγνωστικά μοντέλα «δείξουν» ότι «ξεφουσκώνει» το τρίτο κύμα.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Στις φλόγες εν κινήσει οχήματα σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Η Ελένη Ρίτσου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Έχει σπουδάσει Graphic design και δημόσιες σχέσεις . Είναι λάτρης των social media και αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα.