Μέτρα για τους εργαζόμενους λόγω καύσωνα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χαρδαλιάς: Όλοι πρέπει να προσαρμοστούμε στα δεδομένα των επόμενων ημερών
Για τον καύσωνα, αλλά και τα μέτρα προστασίας που θα πρέπει να ληφθούν για τους εργαζόμενους, αναφέρθηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς.
«Όλοι πρέπει να προσαρμοστούμε στα δεδομένα των επόμενων ημερών. Θα πρέπει οι επιχειρήσεις να δώσουν ευκαιρίες για ξεκούραση, κυρίως στις περιπτώσεις που οι εργαζόμενοι είναι έξω», συμπλήρωσε σχετικά, προσθέτοντας ότι θα πραγματοποιηθεί σήμερα ευρεία σύσκεψη με θέμα τον καύσωνα και τα φαινόμενα που τον συνοδεύουν, υπό τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων.
«Υπάρχουν σχέδια, δεν είναι μόνο ο καύσωνας, αλλά και το πώς συνδέεται με το ζήτημα των πυρκαγιών», εξήγησε ο κ. Χαρδαλιάς, μιλώντας στον ΑΝΤ1, αναφερόμενος και στο φαινόμενο των πυρκαγιών, το οποίο χαρακτήρισε «πολύ αυξημένο».
«Ο μέσος όρο των 50 πυρκαγιών ημερησίως είναι τεράστιος, η κλιματική αλλαγή είναι πλέον κλιματική απειλή», σημειώνοντας πως, «υπάρχουν τα κλιματικά φαινόμενα, αλλά και η ανθρώπινη αμέλεια, γιατί κάποιοι δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη τους».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Δολοφονία Άλκη: Στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης οι εννέα συλληφθέντες, ανάμεσα τους και πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ

Newsroom | Pireas News