Μήνυμα από το 112 για εκκένωση Θρακομακεδόνων και Βαρυμπόμπης προς Αχαρνές

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες
Τα πράγματα δεν πάνε καθόλου με τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη και ήδη από το 112 στάλθηκε νέο μήνυμα στους κατοίκους της περιοχής, αλλά και σε αυτούς των Θρακομακεδόνων και να πάνε προς τις Αχαρνές.

⚠️ Νέα ενεργοποίηση 1️⃣1️⃣2️⃣
? Αν βρίσκεστε στους #Θρακομακεδόνες ή #Βαρυμπόμπη #Αττικής, εκκενώστε τώρα προς #Αχαρνές
‼️ Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας pic.twitter.com/IqbGWFNtlO
— 112 Greece (@112Greece) August 3, 2021

Αναφορές για εγκλωβισμένους στην περιοχή της Βαρυμπόμπης από τη μεγάλη πυρκαγιά έχουν γίνει στην αστυνομία, που αυτή την ώρα πραγματοποιεί επιχείρηση για την απομάκρυνση των πολιτών, ενώ με νέο μήνυμα από το 112 εκκενώνονται οι Θρακομακεδόνες προς τις Αχαρνές.
Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., επειδή είναι δύσκολη η πρόσβαση στα σημεία έχει ζητηθεί και η συνδρομή της Πυροσβεστικής για να γίνει με ασφάλεια η απομάκρυνση.
Εν τω μεταξύ διακόπηκε και πάλι η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, από το ύψος του Αγίου Στεφάνου προς Πειραιά και από το ύψος της Λυκόβρυσης προς Λαμία.
 

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Σε ένα μήνα θα έχει αρρωστήσει 1,5 εκατ. κόσμος – Να εμβολιαστεί ο κόσμος

Newsroom | Pireas News