Μηνύματα συμπαράστασης μετά την παραίτηση από τον «Σασμό»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι έγραψαν η Βάσια Παναγοπούλου και ο Νίκος Τερζής
Την παραίτησή του από τον «Σασμό» υπέβαλε ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος, μετά την καταγγελία της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου ότι τη βίασε το 2010.
Ο σκηνοθέτης μίας από τις πιο επιτυχημένες σειρές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν αρνείται τις κατηγορίες και προσφεύγει όπως ανέφερε στη δικαιοσύνη.
«Δεν πρόκειται να αφήσω την συκοφαντία να σέρνεται και να διαβρώνει την επαγγελματική και προσωπική μου ζωή» αναφέρει μεταξύ άλλων.
Κάτω από την ανάρτησή του σκηνοθέτη πολλά ήταν τα μηνύματα συμπαράστασης. Η Βάσια Παναγοπούλου αναφέρει: «Κώστα μου, συνεργάσθηκα μαζί σου άψογα. ουδέποτε υπήρξε ο παραμικρός υπαινιγμός ή πλανήθηκε στον αέρα οτιδήποτε σχετικά με τις γυναίκες συνεργάτιδες σου. μας τιμούσες όλες και πάντα οι σχέσεις ήταν απόλυτα επαγγελματικές.
Ο συνθέτης Νίκος Τερζής, μεταξύ άλλων, που έχει γράψει τα τραγούδια του «Σασμού» σχολίασε: «Το τι είσαι το ξέρουμε πολύ καλά. Ελπίζω να πληρώσει από την δικαιοσύνη, γιατί το ψέμα, και η συκοφαντία διώκονται».
Από την πλευρά της η ηθοποιός Άννα Ρεζάν γράφει: «Είμαστε στο πλευρό σου .Με χαρά θα κατέθετα δημόσια για σένα ότι εκτός από ωραίος άνθρωπος ,είσαι πάντα κύριος και φέρεσαι άψογα σε όλους σου τους συνεργάτες. Ως γυναίκα που έχουμε αρκετές φορές συνεργαστεί και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό… και δεδομένου του ότι σε έχω συστήσει σε τόσες άλλες γυναίκες ώστε να συνεργαστείτε, έχω πάντα να λέω πόσο άψογος είσαι απέναντι μου».

Δείτε ακόμα:  Καταιγίδες και στην Αττική – Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Newsroom | Pireas News