Μήνυση στον Λευτέρη Αυγενάκη από τον εργαζόμενο του αεροδρομίου για εξύβριση και απειλή

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κλήθηκε να καταθέσει στην προκαταρκτική εξέταση που διενεργεί η Ασφάλεια του αεροδρομίου
Νέες εξελίξεις  υπάρουν στο ζήτημα του επεισοδίου με πρωταγωνιστή τον Λευτέρη Αυγενάκη σε βάρος εργαζόμενου στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Αυτό οδήγησε στην διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας με απόφαση Κυριάκου Μητσοτάκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο υπάλληλος, που δέχθηκε την επίθεση από τον Λευτέρη Αυγενάκη, κλήθηκε να καταθέσει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργεί η Ασφάλεια του αεροδρομίου, μετά τη σχετική εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αντώνη Ελευθεριάνου και κατέθεσε μήνυση για εξύβριση και απειλή σε βάρος του Λευτέρη Αυγενάκη.

Εισαγγελική έρευνα 
Την ίδια ώρα, αντιμέτωπος και με ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες θα βρεθεί ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης μετά την παραγγελία του προϊσταμένου της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών Αντώνη Ελευθεριάνου για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.
Η εισαγγελική έρευνα διατάχθηκε μετά από καταγγελίες εκπροσώπων των εργαζομένων στο αεροδρόμιο και από την υποβολή αναφοράς από βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με την παραγγελία του εισαγγελικού λειτουργού τα προς διερεύνηση αδικήματα είναι, βία κατά υπάλληλου, διατάραξη λειτουργίας κοινωφελούς επιχείρησης, παράνομη βία και φθορά πράγματος που χρησιμεύει για την εξυπηρέτηση κοινού οφέλους.
Το επεισόδιο, όπως είναι γνωστό, έλαβε χώρα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όταν ο πρώην υπουργός χειροδίκησε κατά υπαλλήλου του αεροδρομίου όταν ήθελε να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο παρά το γεγονός ότι η πτήση είχε κλείσει.
Για την ολοκλήρωση της έρευνας σε περίπτωση που ο εισαγγελέας κρίνει ότι πρέπει να καλέσει τον καταγγελλόμενα βουλευτή με την ιδιότητα του υπόπτου οποιασδήποτε αξιόποινης πράξης, τότε θα απαιτηθεί όπως προβλέπει ο νόμος απόφαση της Βουλής για την άρση της ασυλίας του.

Δείτε ακόμα:  «Είπε 3 διαφορετικές εκδοχές, ενώ δεν είπε κάτι για τον θάνατο της Μαλένας»

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News