Μοιράστηκαν βαθμούς ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η μάχη των Δικεφάλων έληξε 1-1 στο ΟΑΚΑ
Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ μετά την φυγή Γιαννίκη από τον πάγκο της ‘Ένωσης”, παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν για 70 λεπτά με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσιγγάρα στο 19΄.
Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 28΄με τον Γκαρσία, ωστόσο ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε γρήγορα με τον Κούρτις στο 36΄. Οι δύο ομάδες είχαν ελάχιστες οι ενέργειες μέσα στην περιοχή και το ότι πέτυχαν από ένα γκολ, ήταν επιτυχία.
Στο β΄ ημίχρονο η ΑΕΚ πίεσε, ωστόσο παρουσίασε τις παθογένειες που την διακρίνουν την φετινή σεζόν και ήταν ανούσια. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται για πέναλτι που δεν καταλογίστηκε σε μαρκάρισμα του Βράνιες επί του Άπκομ στο 90ο λεπτό.
Με παίκτη παραπάνω και το ματς στο 1-1, η ΑΕΚ έμεινε στο Χ γιατί δεν κατάφερε να φτιάξει έστω μία μεγάλη ευκαιρία απέναντι στον ΠΑΟΚ. Η αποβολή του Τζιγγάρα στο 19 και το γκολ του Γκαρσία έκαναν το ματς τρομερά δύσκολο για την ομάδα του Λουτσέσκου, όμως η κλάση του Κούρτιτς της έδωσε το δικαίωμα να παλέψει για την ισοπαλία και την πήρε.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Συναγερμός στην Πάτρα για παιδί που βρισκόταν μόνο του σε «κλειδωμένο» αυτοκίνητο

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News