Μού έδιναν χάπια για να μην αυτοκτονήσω

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Δε θα ξεχάσω που ούρλιαζα για βοήθεια και κανείς δεν ερχόταν»
Συγκλονιστική είναι η ανάρτηση της Ντόρας Μακρυγιάννη στο Instagram με ένα βίντεο σχετικά με την κακοποιητική σχέση, στην οποία είχε σε μικρή ηλικία και τις έντονες τάσεις αυτοκτονίας.
«Με βλέπετε τώρα που κρατάω μια στάση απέναντι σε αυτή την ιστορία και είμαι πιο θετική και φωτεινή, μιλάω με περισσότερη άνεση και δύναμη για αυτό. Αυτό συμβαίνει γιατί μιλάμε για αυτό τόσα χρόνια μετά», έγραψε η Ντόρα Μακρυγιάννη και η ηθοποιός συνέχισε ως εξής:
«Έχω υπάρξει καταθλιπτική, έχω υπάρξει να μη θέλω να ανοίξω το πατζούρι να με δει ο ήλιος. Έχω φτάσει όταν η κατάσταση γιατί διαιωνιζόταν να έχω αυτοκτονικές τάσεις γιατί πίστευα ότι δεν μπορώ να βάλω stop σε αυτό που συμβαίνει και το μυαλό μου πήγαινε σε αυτή τη «λύση», αλλά ευτυχώς υπήρξαν άνθρωποι που με βοήθησαν πολύ. Έχω υπάρξει σε συνεδρίες που μου έδιναν χάπια. Ευτυχώς βρήκα τη δύναμη και είπα ότι δεν γεννήθηκα έτσι και δεν έχω κάποιο πρόβλημα, δεν θέλω να πάρω φαρμακευτική αγωγή είναι μέσα μου κι βρήκα τη δύναμη. Εγώ το έκρινα έτσι».
Η συνέχεια είναι το ίδιο σοκαριστική, όπως την περιγράφει:  «Ξέρω τι σημαίνει να κυκλοφορείς στον δρόμο και να φοβάσαι. Να βγαίνεις από το σπίτι και να νομίζεις ότι σε παρακολουθούν. Να φοβάσαι με ποιον να μιλήσεις, αν θα μιλήσεις, αν θα το μάθει επειδή μίλησες. Τι σημαίνει να φοβάσαι πώς θα ντυθείς γιατί μπορεί αυτό να κριθεί, γιατί μάλλον μιλάμε για μια ζήλεια η οποία είναι μη ελέγξιμη. Ξέρω τι σημαίνει να σου βγαίνουν διαταραχές άγχους, με ό,τι αυτό σημαίνει: ταχυκαρδίες, έντονους παλμούς, εφίδρωση. Κρίσεις πανικού, να μην μπορείς να κοιμηθείς το βράδυ, να βλέπεις συνεχώς εφιάλτες. Όλα αυτά τα ξέρω και γι’ αυτό μπορώ να σε καταλάβω και δεν το λέω με ελαφριά την καρδιά. Πάλεψα πάρα πολύ για αυτό», ανέφερε η ηθοποιός επισημαίνοντας ότι όλα αυτά τα λέει γιατί δεν είναι τίποτα εύκολο».

Δείτε ακόμα:  Άνδρας επιχείρησε να πνίξει το παιδί του μπροστά στον κόσμο στο κέντρο της Αθήνας

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News