ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

Νέα ηχητικά ντοκουμέντα για το βράδυ που συνέβη η τραγωδία στα Τέμπη – «Το εμπορικό τρένο πρέπει να εκτροχιάστηκε πάνω στο Intercity»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ακούστε τι ειπώθηκε αρχικά
Στη δημοσιότητα δόθηκαν δύο ηχητικά που προέρχονται από κλήσεις της Πυροσβεστικής προς το σταθμαρχείο της Λάρισας λίγο μετά την τραγωδία στα Τέμπη που συγκρούστηκαν τα τρένα και διακρίνεται πως ακόμη δεν υπάρχει καθαρή εικόνα για την τραγωδία.
Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News» οι κλήσεις έγιναν στις 23:36, δηλαδή 15 λεπτά μετά το μοιραίο και στην αρχή αναφέρεται πως το Intercity συγκρούστηκε με νταλίκα.
Έπειτα, ο κατηγορούμενος σταθμάρχης μιλάει με συνάδελφό του και θεωρεί πως τα τρένα δεν έχουν συγκρουστεί, αλλά πιθανώς το ένα εκτροχιάστηκε, με αποτέλεσμα να παρασύρει το άλλο.
Ακολουθούν οι κλήσεις:
1ο τηλεφώνημα – ΠΥ στον σταθμάρχη Λάρισας: Έχει σημειωθεί σύγκρουση στη σιδηροδρομική γραμμή. Του Intercity. Μάλλον με νταλίκα.
2ο τηλεφώνημα ΠΥ στον σταθμάρχη Λάρισας: Η σύγκρουση έχει γίνει ανάμεσα σε δύο συρμούς, όχι μεταξύ του Intercity και νταλίκας.
Σταθμάρχης Παλαιοφαρσάλου: Τι έγινε; Με ποιον μιλάς;
Σταθμάρχης Λάρισας: Με την Πυροσβεστική. Έχω σύγκρουση
Σταθμάρχης Π.: Τι σύγκρουση;
Σταθμάρχης Λ.: Σύγκρουση του Intercity 62 με το εμπορικό (τρένο). Tο εμπορικό θα πρέπει να εκτροχιάστηκε και έπεσε πάνω του.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Έξι αγνοούμενοι, δεκάδες εγκλωβισμένοι – Ο κρατικός μηχανισμός έχει εστιάσει στη Θεσσαλία

λεωνιδας μανωλακος

Newsroom | Pireas News