Νέα κόντρα μετεωρολόγων για νέα πρόβλεψη για νέο κύμα κακοκαιρίας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αφορμή η πρόγνωση του μετεωρολόγου του OPEN Κλέαρχου Μαρουσάκη για κακοκαιρία από την Παρασκευή έως την Κυριακή
Μία ακόμη αντιπαράθεση ξέσπασε σήμερα Τετάρτη μεταξύ μετεωρολόγων, όσον αφορά στις προβλέψεις τους για τα κύματα κακοκαιρίας στη χώρα.
Το νέο επεισόδιο προκλήθηκε με αφορμή τη νέα πρόβλεψη του μετεωρολόγου του OPEN Κλέαρχου Μαρουσάκη, ο οποίος υποστήριξε, ότι «από την Παρασκευή και μέχρι την Κυριακή τουλάχιστον, θα οδηγηθούμε σε νέα επιδείνωση του καιρού που θα αφορά τα ανατολικά και νότια θαλάσσια – παραθαλάσσια γεωγραφικά διαμερίσματα, πρόσκαιρα και πιο εσωτερικά στον ηπειρωτικό κορμό με αυξημένο τον κίνδυνο για σφοδρές βροχές – καταιγίδες ικανές να δημιουργήσουν σημαντικότατα προβλήματα. Οι πιο υψηλές πιθανότητες να συμβεί αυτό εστιάζονται προς Κυκλάδες, Κρήτη, Δωδεκάνησα, ανατολικό Αιγαίο, ανατολικά και νότια παράλια Πελοποννήσου».

Λίγο αργότερα, ο μετεωρολόγος του Alpha, Γιώργος Τσατραφύλλιας, διέψευσε κατηγορηματικά τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, χωρίς φυσικά να τον κατονομάζει. «Προσοχή! Τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο κυκλοφορεί η είδηση ότι αναμένεται νέα κακοκαιρία από την Παρασκευή. Τέτοιο σενάριο δεν προκύπτει σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία. Ωστόσο για ό,τι νεότερο θα σας ενημερώσω», έγραψε στο Facebook ο κ. Τσατραφύλλιας.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Την 1η Οκτωβρίου ξεκινούν τα ραντεβού για τον προσωπικό γιατρό

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News