Νέα μαρτυρία – «Την είδα πριν χαθεί…»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι αναφέρει γυναίκα που είδε την νεαρή κοπέλα με τον συλληφθέντα από το Μπαγκλαντές λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της
Κορυφώνεται η αγωνία για την 27χρονη από την Πολωνία που εργάζεται στην Κω και αγνοείται από τις 12 Ιουνίου, καθώς ακόμα δεν έχει βρεθεί κάποιο ίχνος της.
Η 27χρονη κοπέλα έφτασε στην Κω πριν από έναν μήνα και δούλευε πολυτελές ξενοδοχείο. Μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, οπότε και χάθηκαν τα ίχνη της στην περιοχή Μαρμάρι. Μία σημαντική μαρτυρία έφθασε στο «Φως στο Τούνελ» αναφορικά με την αγνοούμενη. «Η κοπέλα καθόταν έξω μόνη της σε μια περίφραξη που έχω εκεί πέρα και έπινε. Από εκεί και πέρα μετά δεν ξέρω. Το μαγαζί που δουλεύουμε είναι από το ξενοδοχείο της κοπέλας γύρω στα 500 μέτρα. Ήρθε μόνη της εδώ, πήρε το κρασάκι και κάτι άλλα πράγματα και κάθισε έξω. Έκατσε περίπου ένα 20λεπτο».
Σχετικά με τον άντρα που έχει συλληφθεί με καταγωγή από το Μπαγκλαντές, περιέγραψε η μάρτυρας: «Αυτός είναι πολλά χρόνια εδώ πέρα. Πιο πολύ σε κτήματα δούλευε. Από την κάμερα του μαγαζιού είδαμε, ότι ο συγκεκριμένος την πήρε έξω από το μαγαζί». Και συμπλήρωσε: «Όταν έφυγαν, ήταν μόνο αυτός με την κοπέλα».
Ειδικά με την κοπέλα που αγνοείται, σημείωσε η μάρτυρας στην εκπομπή, ότι δεν ήταν μεγάλο το χρονικό διάστημα που είχε φθάσει η 27χρονη στο νησί της Κω και δούλευε πρώτη φορά στο ξενοδοχείο.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Εκτός ελέγχου η κατάσταση – Εκκενώνεται και η Ιπποκράτειος Πολιτεία

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News