Νέα συμπληρωματική κατάθεση έδωσε ο 19χρονος που έχει καταγγείλει σεξουαλική κακοποίηση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το κατώφλι του εισαγγελικού γραφείου πέρασε ένας ακόμη πρώην τρόφιμος της δομής, ο οποίος βρισκόταν στην Ολλανδία και μιλάει για σωματική κακοποίηση
Σε νέα συμπληρωματική κατάθεση προχώρησε ο 19χρονος ο οποίος φέρεται να έχει καταγγείλει ηγετικό πρόσωπο της «Κιβωτού του Κόσμου» για σεξουαλική κακοποίηση ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου.
Ο νεαρός, σύμφωνα με πληροφορίες, κλήθηκε από τους εισαγγελείς ανηλίκων που χειρίζονται την υπόθεση να δώσει διευκρινίσεις σχετικά με αναφορές που έχει κάνει στην αρχική κατάθεση του.Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κατώφλι του εισαγγελικού γραφείου πέρασε ένας ακόμη πρώην τρόφιμος της δομής ο οποίος βρισκόταν στην Ολλανδία. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεση του φέρεται να κατήγγειλε ότι υπέστη σωματική κακοποίηση την περίοδο που διαβιούσε σε δομή.
Παράλληλα , οι αρμόδιοι εισαγγελικοί λειτουργοί για λόγους προστασίας των ανηλίκων που φιλοξενούνται στην «Κιβωτό του Κόσμου» με διάταξη τους αποφάσισαν την απαγόρευση της εισόδου στη δομή του πατέρα Αντώνιου και τριών ακόμη πρόσωπα. Η διάταξη προβλέπει την απομάκρυση των συγκεκριμένων προσώπων και ισχύει για 90 ημέρες.
Στη συνέχεια πρέπει να επικυρωθεί με δικαστική απόφαση. Η επίμαχη εισαγγελική διάταξη αφορά στα πρόσωπα που βρίσκονται στο επίκεντρο της έρευνας και στόχος, σύμφωνα με αρμόδια πηγή, είναι να παραμείνει μακρυά τα συγκεκριμένα πρόσωπα ώστε να μην μπορούν να επηρεάσουν τα ανήλικα που φιλοξενούνται στη δομή.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Σίσσυ Καλλίνη: Είχα μια ελεεινή εμπειρία – Με έβρισε, με πέταξε έξω, έτρεμα!

Newsroom | Pireas News