Νεκρή 68χρονη που έπεσε με το αυτοκίνητό της στη θάλασσα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Προσπαθούσε να παρκάρει όταν αντί για το φρένο πάτησε το γκάζι
Ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 9 Μαΐου στην Άνδρο, όταν αυτοκίνητοπου οδηγούσε 68χρονη, έπεσε στη θάλασσα.
Η άτυχη γυναίκα από το Γαύριο κατευθυνόταν με το όχημά της προς ένα μικρό πάρκινγκ έξω από τα σφαγεία στο σημείο του Ηρώου στο Μπατσί. Για άγνωστο λόγο, κατά την διάρκεια του παρκαρίσματος αντί για το φράνο πάτησε το γκάζι, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να προσκρούσει μεταχύτητα στο μικρού ύψους τοιχείο, να το σπάσει και να πέσει στη θάλασσα από ύψος περίπου 25 μέτρων, σύμφωνα με το enandro.gr.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του ΕΚΑΒ και της Αστυνομίας, καθώς και εθελοντές και ανέσυραν τη γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της από το όχημα.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Πρόστιμα 183.250 ευρώ σε καταστήματα και αποθήκες για «μαϊμού» προϊόντα

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News